Ezt most hogy mondjam el mindenkinek? Mi lesz most?
Felnőttként, sőt családfőként elég felelőtlen és hülye voltál...
komolyan azt a pénzt kellett elherdálni amit félretettetek autóra és a megtakarítás volt? Magadtól nem tudtál volna összekuporgatni ennyit és az legalább nem úgy veszik el mondjuk munka által?....felnőtt vagy nem gyerek így viseld a következményeket. ÉN kiakadnék az biztos. most mi a kérdés amúgy? Elmondod és kész, ezen nincs mit szépíteni, hibáztál de munkával max vissza gyűjtöd és ennyi. És egy életre elfelejted a tippmixet vagy bármi szerencsejátékot...gyerekeknek se jó példa ez, hogy ilyen béna az apjuk...
Haverok adtak tuti tippeket tipmixre, de egyik sem jött be. Nem értem miért nem...ekkora balekot...
a haverjaid valszeg nem is a haverjaid és komolyan az ő tippjükre bíztad a pénzt? Most komolyan ennyire magabiztos voltál a tippükben?...nem érted miért nem nyertél? XD átvágtak téged az biztos vagy egyszerűen szar tippeket adtak és ennyi...totál felelőtlen vagy az biztos én elválnék tőled, mert ez csak a kezdet, ki tudja mi lenne még...
Komolyan ennyi ésszel és felelősség érzékkel nevelsz gyereket? Hitel, plusz kölykök, gondolom hó végén már az anyós segít be hogy ne dögöljetek éhen..
A haveroktól kérd az egy millát akiktől a "tuti tippeket" kaptad.
😂
Ja, én is azt hittem, hogy 16-17 éves lehetsz (bár gyanítom, 18 alatt nem is lehetne tipp-mix-elni.
Mióta gyűjtöttétek azt a pénzt? Eddig is volt játékszenvedélyed? Ha nem, és úgy érzed, ezután nem tennél ilyet újra, szedd össze a bátorságod, és mondd el a feleségednek.
Mondd el, mert úgyis kiderül.
De tedd hozzá azt is, hogy 3 hónapon belül az összes pénz vissza lesz téve. Túlórázz, vállalj másodállást, hétvégente segíts be pénzért a szomszédoknál, add el a dolgaidat (nem, nem csak azt, ami "felesleges"... számítógépet, telefont, autót, motort stb lehet cserélni szépen mindent olcsóbbra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!