Ezt most hogy mondjam el mindenkinek? Mi lesz most?
Figyelt kérdés
Haverok adtak tuti tippeket tipmixre, de egyik sem jött be. Nem értem miért nem. Sajnos elvesztettem 1 milliót ami az összes megtakarításunk volt. Most én ezt hogyan közöljem itthon? Mi lesz ha emiatt elzavarnak, kitagadnak?2021. szept. 4. 13:40
1/50 anonim válasza:
Kinek a megtakarításával játszottál?
2/50 anonim válasza:
Ahol nem tűnik fel, hogy eltűnt egy milla, onnan biztosan nem hiányzik. Én észrevenném.
3/50 A kérdező kommentje:
a családéval
2021. szept. 4. 13:49
4/50 anonim válasza:
Miért férsz hozzá ahhoz a pénzhez?
5/50 anonim válasza:
Ezt pont így ahogy leírtad. Tanulópénz. Tuti tipp nem létezik, remélem megtanultad egy életre.
Mi a zerved, hogy fogod a pénzt megkeresni?
6/50 anonim válasza:
Kérj bocsánatot és dolgozd vissza kamattal. A tippmixet meg hagyd meg a gazdagoknak. Nem értem miért kockázatos szerencsejátékkal akarsz meggazdagodni stabil munka helyett.
7/50 anonim válasza:
Mi a szar az a tippmix?
Azt mondjuk nem értem, mi a fasszért kell ekkora összeget frltenni bármire is amibe tuti buksz?
Keresd meg.
8/50 anonim válasza:
Azt is jó lenne tudni, hogy anyu-apu pénzét szórtad el vagy felnőtt ember vagy, aki együtt él mással közös kasszán?
9/50 anonim válasza:
Hát tipmixültél fiam, hogy a jó ... 😅🤣.
Ha otthon laksz már pedig ha hozzáférsz a családi megtakarításokhoz akkor biztos, költened nem kell a megélhetésre gondolom én akkor elmész valahová dolgozni, aztán csak hahavi 100ast félre dobsz akkor is 10 hónap alatt meg lesz a pénz, és remélhetőleg tanultál belőle
10/50 A kérdező kommentje:
Egy borítékban volt a szekrényben, ez volt a család összes megtakarítása, autóra tettük félre.
2021. szept. 4. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!