Ezt most hogy mondjam el mindenkinek? Mi lesz most?
Figyelt kérdés
Haverok adtak tuti tippeket tipmixre, de egyik sem jött be. Nem értem miért nem. Sajnos elvesztettem 1 milliót ami az összes megtakarításunk volt. Most én ezt hogyan közöljem itthon? Mi lesz ha emiatt elzavarnak, kitagadnak?2021. szept. 4. 13:40
21/50 anonim válasza:
Ha a pénzedért van veled akkor el is hiszem. Az eszedért biztos nem ment hozzád, úgyhogy nem is tudom. Jól kell előadni. Már a b tervvel együtt mehet is a téma
22/50 anonim válasza:
Pedig szerintem ez a valós kérdés, volt errefelé egy ilyen eset, az a munkahelyről lopott és feltette az összest egy tuti tippmixre lovire és mindent elvesztett
23/50 A kérdező kommentje:
van 2 gyerekünk
azért aggódok mert van hitelünk a lakásra is, nem tudok csak úgy visszaadni amit most elvesztettem :(
2021. szept. 4. 14:48
25/50 anonim válasza:
Hát ez hatalmas! Heti kamu kérdésünket olvashatták.
Ki fog elzavarni és miért? Ha nem gyerek vagy, hanem a családfő, akkor kiraknak a saját házadból, mert eltapsoltad valahogy a kocsi árát?! Nagy kaland lesz. Pláne, hogy a régi kocsival kell menned. XD
26/50 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Szerinted mi lesz a reakciója a feleségemnek ha elmondom, hogy oda az összes megtakarított pénzünk?
2021. szept. 4. 14:52
27/50 anonim válasza:
Felnőtt férfi vagy
Vegyél fel 1 Milla személyi kölcsönt rakd vissza a borítékba
Szépen törleszd vissza
28/50 anonim válasza:
Már megint te, aki fél a feleségétől? Anyósod hogy van? Már nem ver téged?
29/50 anonim válasza:
"Haverok adtak tuti tippeket tipmixre, de egyik sem jött be. Nem értem miért nem."
Első mondatodban a válasz.
30/50 anonim válasza:
Hát pedig maximum 16 éves vagy. Legalábbis értelmi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!