Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla
24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.
A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.
És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.
Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?
Nagyon durva ez, amit írsz. Váló ok. Legalább venne tudomást arról, hogy mit tett, kérne bocsánatot. Hány éves a lány, és mi jogon ordítozik vele, ha még csak nem is az apja?? Szóval tényleg, ha már tudja, hogy egy barom volt, akkor abból a diplomás fejéből szedjen elő egy bocsánatkérést, és engesztlje ki! Ne ő legyen a gyerekes, hanem mutasson példát!
Lányod meg teljesen jól döntött, a probléma nem nála van. Basszus, fél!! Milyen gyerekkor az, ahol otthon rettegned kell, mert anyád egy pszichiátriai esetet hozott haza pótapának?? Ezen gondolkodj el. És gondolom veled se bánik jól. Beteges, hogy ennyire ragaszkkdsz valakihez, aki tönkreteszi a te és a gyermeked életét. Válj már el!! Nem neked kell megoldanod ennek a.faszinak a problémáit, és nem is lehet látod...
Szóval mivel neked "egyik füleden be,másikon ki", illetve mert nem megy orvoshoz,ezért te a lányodat benne hagyod egy mérgező élethelyzetben, és a legnagyobb problémád, hogy nem ül le veletek enni. Csodálatos.
Csak szólok, el fogod őt veszíteni. Jobb esetben elköltözik, és alig fogod látni, rosszabb esetben rámegy mentálisan. Nem is írok többet.
A probléma az, hogy a férjem valószínűleg beteg és sérült mentálisan, de erről nem hajlandó tudomást venni - és, az miért kéne érdekelje a lányodat?
Mostohaanyám sem volt hajlandó gyógyszert szedni, gyönyörűen tönkre is b...tt mindenkit a családban, én sem beszélek vele 9 éve.
En tudnek arról meselni, hogy a család miatt milyen mentális bajaim lettek.
26 évesen még az is nehéz, hogy telefonáljak, olyan rohamokat kapok, és ez mind a gyerekkorom miatt.
Igazán oda kellene ezekre figyelni, nem csak gyartani a gyerekeket mert jó ha van alapon.
Utolsó, én vagyok a 45 éves, aki írta, hogy pont ilyen szituban nőtt fel.
El lehet képzelni, mennyire állok közel anyámhoz...(sok egyéb miatt is, de ez főleg szerepet játszik.
#68, en a 26/N vagyok, sajnálom.
En mar nem is tartom "anyámmal" a kapcsolatot 5 éve. 10 eve tartós szorongásos betegséget okozott, már az 5. Pszichológus/pszichiáter kombót jarom, ennyi elég volt.
Legyen már az amit ő akar. Az ő szülinapja.
Nem rólad, meg a férjedről szól a történet.
Mellesleg a férjed egy elmebeteg. El kéne vinni dokihoz. Ha így megy tovább, és mindig az ő pártját fogod, egyszer csak le fog sz4rni téged a lányod/megutál egy életre. Jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!