Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla

Figyelt kérdés

24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.

A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.

És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.

Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?

2021. aug. 16. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
95%

A lányod nem a családi szülinapozást nem akarja, hanem a férjedet ott látni.

Megoldás: a férjed nem lesz ott.

Ennyi. Ha más jut eszedbe, akkor a férjed fontosabb a lányodnál, ami hidd el, bőven rátesz arra, hogy miért rossz a kapcsolatuk.

2021. aug. 16. 19:53
 52/70 anonim ***** válasza:
92%
De amúgy észrevettétek, hogy elhallgatott a kérdező?..
2021. aug. 16. 20:08
 53/70 anonim ***** válasza:
84%
Ez a lányod napja, joga van eldönteni felnőtt nőként, hogy szeretné megünnepelni a szülinapját. Látom, te is olyan anya vagy, akinek egy fax fontosabb, mint a gyerekével való viszony, meg, hogy ki mit szól. Gratulálok, pasztmek...
2021. aug. 16. 20:36
 54/70 anonim ***** válasza:
91%

53!

Nem derült ki eddig hány éves a lány, de nagy eséllyel messze van még a felnőtt nőtől

2021. aug. 16. 20:41
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tökmindegy, hogy hány éves? Ha mondjuk 15, akkor oké, hogy egy olyannal kell jópofiznia, akit utál, aki üvöltözik vele?
2021. aug. 16. 21:26
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, én írtam, hogy 24 éves. Félreolvastam véletlenül...
2021. aug. 16. 21:30
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem beteg, hanem paraszt. És szomorú, hogy folyton véded, a lányoddal szemben is. Valamit nagyon tudhat.
2021. aug. 16. 21:31
 58/70 anonim ***** válasza:
100%
56-os: én is véletlenül azt hittem, 24 éves a lány. Bár a kora mindegy, akkor is joga van ahhoz, hogy ne olyan emberrel töltse az ünnepeket, akit rühell.
2021. aug. 16. 22:28
 59/70 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben büszke lennék a lányomra, hogy így kiáll magáért. Példát is vehetnél róla.
2021. aug. 16. 22:31
 60/70 anonim ***** válasza:
93%
Hát ne tartsatok.
2021. aug. 17. 05:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!