Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla

Figyelt kérdés

24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.

A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.

És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.

Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?

2021. aug. 16. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves a lány?
2021. aug. 16. 16:25
 32/70 anonim ***** válasza:
95%
Videó és hangfelvétel? Probléma megoldva. Aztán válás. Ne a gyereked tedd tönkre egy elmebeteg miatt!
2021. aug. 16. 16:32
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérdező a családdal akar lenni, akkor hívja meg őket csak úgy, külőnösebb ok nélkül, ne lányát használja, kényszerítse kellemetlen nem kivánt helyzetbe.
2021. aug. 16. 16:37
 34/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarja, akkor nem akarja.

Amúgy meg nyomd a kajájába a gyógyszert, mint az állatoknak szokás.

2021. aug. 16. 16:43
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
Az első mondat a lányodról van, a második meg a férjedről. #34 voltam.
2021. aug. 16. 16:44
 36/70 anonim ***** válasza:
100%
Hát a lányod helyében én se bírnám egy ilyen szemétláda mellett a szülcsinapcsit.
2021. aug. 16. 16:52
 37/70 anonim ***** válasza:
100%

Az nem opció, hogy a lányod az apjához vagy a nagyszülőkhöz költözik?

Ez a 3-as szemmel láthatóan nem működik. Szíved joga kitartanod a beteg (vagy nem beteg) férjed mellett, de a lányodnak nem kötelező. Ha a férjed választod, engedd el a lányod!

Ja, és persze ne tarts családi szülinapot, ha ő nem akarja, ez a minimum.

2021. aug. 16. 16:53
 38/70 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg lusta dög a lányod?
2021. aug. 16. 16:54
 39/70 anonim ***** válasza:
96%

Mi pl sose csapunk bulit, egyikünk sem szereti. Nem jön be a gyertwk, és ünnepeljetek engem.

Ha nem akar bulit, nem akar

2021. aug. 16. 17:03
 40/70 anonim ***** válasza:
100%
csodálkozok hogy még nem költözött végleg az apjához
2021. aug. 16. 17:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!