Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla
24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.
A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.
És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.
Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?
Ha nem akarja, akkor nem akarja.
Amúgy meg nyomd a kajájába a gyógyszert, mint az állatoknak szokás.
Az nem opció, hogy a lányod az apjához vagy a nagyszülőkhöz költözik?
Ez a 3-as szemmel láthatóan nem működik. Szíved joga kitartanod a beteg (vagy nem beteg) férjed mellett, de a lányodnak nem kötelező. Ha a férjed választod, engedd el a lányod!
Ja, és persze ne tarts családi szülinapot, ha ő nem akarja, ez a minimum.
Mi pl sose csapunk bulit, egyikünk sem szereti. Nem jön be a gyertwk, és ünnepeljetek engem.
Ha nem akar bulit, nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!