Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a lányom...

Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla

Figyelt kérdés

24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.

A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.

És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.

Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?

2021. aug. 16. 14:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Mi a frásznak ragaszkodsz szülinapi bulihoz, ha ő nem akarja? Az ő szülinapja...

Pláne így, ki a frász akar olyannal "ünnepelni", akit ki nem állhat?

2021. aug. 16. 17:07
 42/70 anonim ***** válasza:
99%
38.Ennek semmi köze a lustasághoz, látom nem fogtad meg a történet lényegét...
2021. aug. 16. 17:13
 43/70 anonim ***** válasza:
97%

nem is értem, miért nem hagytad még el a férjedet. ki nem állhatom az olyan szülőket, akik a gyerek helyett a kcsög partnert választják

gratulálok, majd figyelj, hogy a lányod nem fog hozzád szólni amint menekülni tud tőletek, mert ez a te hibád.

2021. aug. 16. 17:13
 44/70 anonim ***** válasza:
97%
Nahát, kérdező, minek szépíteni a dolgot: Te egy mérgező kapcsolatban élsz, kapcsolati függő vagy (és anyagi, gondolom), a nyilvánvalóan tahó férjedet próbálod meg mindenáron mentegetni,és a lányodat leszarod.Ez az igazság. Te most feltettél ide egy kérdést, ami nem releváns,mert csak egy válasz létezik: megfogod a gyereked kezét (mindegy, hány éves, soha nem késő jóvátenni a hibáinkat)és elhagyod az önző,öntelt férjedet (ne áltasd magad, nem téged szeret, csak a kényelmét, te sem őt szereted, csak az anyagi biztonságot, amit egyedülállóként nem tudnál magadnak megteremteni)-és elkezded építeni a jövődet, amiben a lányodnak is osztasz szerepet. Vagy nem, de annak olyan hosszú távú következménye lesz,amilyeneket a rendőrségi hírekben szoktunk olvasni.Örülj neki, hogy ez a kérdés most vetődött fel, egy születésnapi ebéd, és nem egy horror esemény kapcsán.
2021. aug. 16. 17:18
 45/70 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a lány írta ki a kérdést. Mindenki le lett pontozva, aki halványan felvetette, hogy lehet alapja annak, amit a férfi mondott. Másrészt egy feleség nem ismeri el könnyen, hogy a férje mentális beteg, és még kevésbé áll a dologhoz ilyen nyugalommal. Úgyhogy kiscsillag, ha nem akarsz egy asztalhoz ülni a nevelőapáddal, bármi is a valódi okod, ne tedd. Hívd körbe a rokonokat, és magyarázd el, mi a helyzet.
2021. aug. 16. 18:13
 46/70 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan, egy ilyen helyzetben neked az a legnagyobb problémád, hogy te jjjjóóóószagú szűzmáááááária, hát mit fogok én mondani a családnak meg a szomszédnak, hogy nincs itthon a gyerek? Ahelyett, hogy az lenne a legnagyobb gondod, hogy a férjed viselkedése meg hogy te vígan asszisztálsz mellé, a végén elmarja tőled a gyereked és nagy valószínűséggel ahogy lehet, dobbant tőletek, és nem is fog veletek beszélni? Az egy dolog, hogy a férjedet nem lehet meggyógyítani... de válni és elköltözni lehet. Neked leülni a férjeddel, hogy "Józsi, nem beszélsz többet így a gyerekemmel" lehet... csak neked ez kényelmesebb, hogy az legyen a legnagyobb gondod, hogy kíííínos ám magyaráááázkodniiii.
2021. aug. 16. 18:15
 47/70 anonim ***** válasza:
92%
45.Nem feltétlen a lány írhatta, életszerű azért hogy az anya is kiírhatta mert toxicus a kapcsolata ahogy látszik és itt keres megoldásokat, kevésbé érdekli a lánya érzelme, egyből azon aggódik hogy miket mondjon másoknak és kissé mintha védené a férjt is. Más is lepontozhat, mert nem tetszik egy vélemény nem feltétlen az adott alany.
2021. aug. 16. 18:17
 48/70 anonim ***** válasza:
85%
De hogy a viharba tudsz egy ilyen embert védeni? Minden kommented arról szól szinte, hogy szeegéény beeteeg. Ha ennyire homokba dugod a fejedet, akkor te leszel a következő, akivel majd nem akar a lányod egy asztalhoz ülni. Hogy tudsz egy ilyen embert védeni? 24 éves a lányod. Inkább segíts neki legalább egy szobát bérelni, vagy valami, de menekítsd el ettől a bunkótól. Előtted meg le a kalappal. Még saját magadnak is hazudsz!!!
2021. aug. 16. 19:00
 49/70 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó - anyám pontosan ugyanezt csinálja.

Jaj, szegény mostohaapám, nehéz volt a gyerekkora, jaj, emiatt mentálisan sérült lett, jaj, az nem is úgy volt, ahogy ti emlékeztek, nem is volt akkora jelentőségű az ügy (pl 15 évesen, iskolai szünetben nem mertem otthon maradni vele kettesben).

Az egész gyerekkorunk úgy telt el, hogy verések, üvöltözések, szidások (mindenért), leszólásom, durvaságok tőle - anyám őt menti. Ja, és mert a mostohaapám mindent meg tud szerelni, stb., sose kellett szerelő, szakember a házhoz.

Az, hogy a gyerekei közben egy életre tönkrementek, anyámat nem érdekli.

Lényeg, hogy irigykednek a szomszédok, mert a Zoli olyan ügyes! (45 vagyok. Nem csitri).

2021. aug. 16. 19:08
 50/70 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy, nem 24 éves a lány, hanem 24-én lesz a szülinapja.

És én se voltam hajlandó egy asztalhoz ülni a mostohaapámmal, kb 18 éves koromtól (előtte se igazán), és megvolt rá az okom.

2021. aug. 16. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!