Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla
24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.
A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.
És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.
Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?
Mi a frásznak ragaszkodsz szülinapi bulihoz, ha ő nem akarja? Az ő szülinapja...
Pláne így, ki a frász akar olyannal "ünnepelni", akit ki nem állhat?
nem is értem, miért nem hagytad még el a férjedet. ki nem állhatom az olyan szülőket, akik a gyerek helyett a kcsög partnert választják
gratulálok, majd figyelj, hogy a lányod nem fog hozzád szólni amint menekülni tud tőletek, mert ez a te hibád.
Utolsó - anyám pontosan ugyanezt csinálja.
Jaj, szegény mostohaapám, nehéz volt a gyerekkora, jaj, emiatt mentálisan sérült lett, jaj, az nem is úgy volt, ahogy ti emlékeztek, nem is volt akkora jelentőségű az ügy (pl 15 évesen, iskolai szünetben nem mertem otthon maradni vele kettesben).
Az egész gyerekkorunk úgy telt el, hogy verések, üvöltözések, szidások (mindenért), leszólásom, durvaságok tőle - anyám őt menti. Ja, és mert a mostohaapám mindent meg tud szerelni, stb., sose kellett szerelő, szakember a házhoz.
Az, hogy a gyerekei közben egy életre tönkrementek, anyámat nem érdekli.
Lényeg, hogy irigykednek a szomszédok, mert a Zoli olyan ügyes! (45 vagyok. Nem csitri).
Amúgy, nem 24 éves a lány, hanem 24-én lesz a szülinapja.
És én se voltam hajlandó egy asztalhoz ülni a mostohaapámmal, kb 18 éves koromtól (előtte se igazán), és megvolt rá az okom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!