Mit csináljak, ha a lányom nem akar családi szülinapozást? Hallani sem akar róla
24-én lesz a szülinapja, gondoltam vasárnapra szervezek egy ebédet a nagyszülőkkel, tesómékkal és a keresztszüleivel. Plusz ugye mi is itt lennénk a férjemmel.
A lányom erről hallani sem akar, mert pár hete csúnyán összekaptak a férjemmel, aki üvöltve elhordta mindennek, lusta tetűnek nevezte és azóta nem is nagyon szól hozzá. Ha hazajön a férjem délután/este, a lányom átmegy a barátnőihez, hétvégén elmegy a nagyszüleihez, vagy az apjához. Mondta, hogy ő ezek után nem akar a férjemmel egy asztalhoz ülni és előadni a boldog családot, mert ha akkor, amikor ideges, így beszél róla, máskor sem lehet róla túl jó a véleménye.
És hogy ő nagyon szívesen együtt ebédel anyukámékkal és a családdal, de a férjemet nem akarja az asztalnál látni, és ha hétvégére ebédet szervezek, ő elmegy itthonról.
Most mit csináljak? Jönne köszönteni mindenki, minden szülinapkor van valami családi kajálás. Magyarázkodjak mindenkinek?
Szegény gyerek, nem vele van a baj.
Fel nem foghatom, hogy a családi szülinapozást te komolyan gondolnád ezek után vele.
Nem tudom, hogy valaki írta-e már, de keressen egy jó pszichiátert. Vannak olyan gyógyszerek, amik nem okoznak függőséget, a xanax az nem ilyen, helyette lehetne mást írni neki, csak ehhez szakember kell. Nem árt ha kezelteti magát mert ez nem állapot. A lányodnak igaza van.
14. Attol higy művelt, olvasott az nem jelenti higy annyira intelligens hogy át tud verni egy szakembert. Egy jó pszichiáter szerintem nem lehet csakúgy átverni.
De visszatérve az eredeti kérdéshez. A köszöntés ek az ünnepeltről kell higy szóljon. Ha ő nem akar családi bulit akkor nem kell erőltetni. Mond higy te akarsz az más. De ne csinálj úgy mintha ez róla szólna mert nem. Ti akartok bulit nem a lányod. Tartsd tiszteletben a kérését.
Harmadszorra igazat adok a lányodnak, teljesen felesleges a boldog családot játszani amikor ez nem az. Menjetek el a nagyszulőkhöz és unnepeljetek ott a jelenlegi párod nélkül, vagy hagyd hogy ő menjen. Ne eroltesd higy otthon maradjon.
Akkor így jártál. Ne szervezd meg, engedj annak, amit ő akar.
Ha mondjuk mindemellett titokban mégis megszerveznéd, várható az is, hogy az ünnepség kezdetekor az ünnepelt egyszerűen elmegy otthonról.
(Ha akaratom ellenére megszerveznék a "bulimat", én konkrétan így tennék).
Simán csak egy nárcisztikus barom. Apám ugyanilyen volt. Mások előtt adta a szépet, bezzeg otthon folyamatos lelki terrorban voltunk. Senki nem hitte el róla, hogy milyen.
Gratulálok, hogy ezt elviseled. A férjed fontosabb, mint a lányod. Fasza egy kapcsolat lehet.
Jaj, mintha csak anyámat hallanám.
Én se akarok a mostohaapámmal egy légtérben lenni (45 éves vagyok, nem kis csitri), jó okom van rá.
Anyám meg azzal jön, hogy jaj, ő beteg, meg szegénynek nehéz volt a gyerekkora - hogy a saját gyerekeié meg totál el lett cseszve, a mostohaapa miatt, kit zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!