Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a barátom átjön, anyám...

Amikor a barátom átjön, anyám mindig szoknyában van és a kanapén széttett lábakkal ül, hogy kilátszik a bugyija vagy előtte hajolgat úgy, hogy a fél feneke kilátszik. Nagyon bizarr ez. Mit tehetnék? Mellé még piszkál. Többi lent.

Figyelt kérdés

Nem lakom otthon, csak heti 1x-2x egy-két órára meg szoktuk látogatni a szüleimet. Apám elvan a konyhában, főz valamit vagy gépezik, nem mindig ül le hozzánk, akkor is csak egy kicsit.

Anyámmal mindig a nappaliban vagy a teraszon ülünk és mindig úgy ül, hogy a barátom pont szembe legyen vele. Szoknyában van ilyenkor, felteszi a labát terpeszbe, ugy hogy teljesen látszódik a bugyija (és ez nekem is rohadt kellemetlen) vagy ha le kell hajolnia úgy hajolgat előtte, hogy a fél feneke kivillan. Én sem vagyok amúgy kíváncsi erre, de a barátom már megemlítette, hogy ez mégis mi a fene. Próbáltam elhesegetni a gondolatot, hogy jajj ez csak véletlen, de ez már 2-3 hónapja szinte minden alkalommal megesett, amikor ott jártunk.

Emellé nincs túl jó kapcsolatunk, mert amióta a barátommal vagyok random elkezd csak úgy piszkálni, hogy "kövér vagy, fogyj le" "biztos ebben a p*csagyatyában akarsz jönni?? Hát hogy a fenébe nézel ki..de mindegy te tudod, nem engem nevetnek ki" "Hát mekkora valagad van!" "Szénhidrátszegény diéta kéne" "látom sprite-ot iszol" (ezt így tök lekezelően)

"még jó, hogy nem ettél a Zolikáéknál a csülökből, nem kell neked olyan zsírosakat enned. Egyél salátát" "néztél tükörbe? nagyon kövér vagy, neked 55 kilónak kéne lenned, szörnyen nézel ki" (68 kg vagyok, L-es nadrágmérettel, S/M-es pólómérettel és 80B melltartómérettel úgy kezel,mintha 180 kg lennék..)

"Azt hiszed, ha ezt a magasított derekú fekete skinny farmert veszed fel, te 10 kilóval karcsúbbnak fogsz kinézni? hát tévedsz, nevetséges vagy és borzalmasan nézel ki"

Bezzeg amikor én szólok vissza ugyanilyen undorító hangnemben, hogy "szerintem te meg használj több ránckrémet a löttyedt fejedre" akkor vérig van sértődve és elvonul.

Tanácstalan vagyok.

2021. aug. 16. 09:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Leszögezem előre hogy nem rosszból mondom de nem lehet hogy anyád irigy rád egy kicsit?Azért gondolom mert lehet nincs már apáddal olyan jó nemi életük és éhes egy jó kis szexre és a párod gondolom fiatal srác szóval érted...

Van sok ilyen milf film amiben a fiatal srác elvan a milf nővel XD

Azért is hajolgat be előtte meg mutogatja a bugyiját is hogy hátha beindul a barátod és....

Ne haragudj de rögtön ez jutott eszembe!Nő vagyok egyébként és nem egy perverz pasi mielőtt erre gondolnál.Most ez a milf dolog eléggé divatos

Menjetek ritkábban és probléma megoldva

2021. aug. 16. 09:35
 12/34 anonim ***** válasza:
94%

#10 jol irja.

Minek ultok folyton masok nyakan? Irom ezt ugy, hogy nagyon szoros a kapcsolatom a sajat es a parom csaladjaval is!

A kerdesre valaszolva: Anyad feltekeny.

2021. aug. 16. 09:35
 13/34 anonim válasza:
64%

Nárcisztikus és az is egyértelmű, hogy miért.

Nagyon igazságtalannak érezheti, hogy iránta nem érdekődik egy a barátodhoz hasonló fiatal férfi, miközben (a leírtak alapján) jobb formában van nálad. Megteszi azokat a lépéseket, amitől jól fog kinézni, de a hatás elmarad. Még mindig láthatatlan.

Senki sem flörtöl vele, senki sem dicsérgeti hogy "uuuh de jó segged van". Neked meg jobb pasid van annak ellenére, hogy szerinte nem kéne hogy legyen, de hát mégis van... szóval igazságtalanság, érted.

Bele van unva a házasságba?

2021. aug. 16. 09:38
 14/34 Thispain ***** válasza:
95%

Te tipikusan az a nő vagy, aki sokmindent elhesseget, és elbagatelizál azzal, hogy "Jajj, mégis csak ...". Itt az a kérdés, hogyan váltál ilyenné. Bizz az ítélőképességedben!

Ami anyukádat illeti, szeret megsértődni, és szeretné, hogy te is megsértődj, vagy lelkiismeret furdalást érezz. Nyugodtan élvezd a látványt, amikor visszaszólsz.

Egy másik lehetőség, hogy megfelelő kérdésekkel kiszeded belőle, hogy mit miért csinál. Ha jól tippelek, pletykálkodni is szokott.

2021. aug. 16. 10:00
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem.látogatnám, de azért futarrál küldenék a nevére egy vibrátort, mert meg ne haragudj, de így egy kirlégítetlen, kapuzárási pánikban szenvedő nő viselkedik. Apádnak is szólhatnál, hogy attól, mert x éve házasok, még udvarolgathatna a nejének és olykor-olykor meglephetné egy csokor virággal, vagy vigye el vacsizni. El van hanyagolva aza anyád és kész.
2021. aug. 16. 10:22
 16/34 A kérdező kommentje:

10#

Van életünk, csak a barátom szülei pont félúton laknak, amikor megyünk dolgozni vagy vásárolni és beugrunk hozzájuk egy cigire.

2021. aug. 16. 10:34
 17/34 A kérdező kommentje:

Persze, hogy szokott pletykálkodni, de mindig letagadja.

Bármit teszek, mondok, azonnal továbbadja apámnak, a barátnőinek vagy a közeli rokonoknak és van min csámcsogni.

2021. aug. 16. 10:36
 18/34 anonim ***** válasza:
18%
Egy kicsit kitérnék a kérdésedtől, hány centi vagy? Meg nem akarok pervezkdeni, meg kép sem kell, de legalább anyukádnak jó teste van?
2021. aug. 16. 10:58
 19/34 anonim válasza:
95%
Az anya (tudattalanul) vetélkedik a lányával a fiatal farokért "Én is vagyok még olyan jó nő, mint a lányom". Gyakori eset.
2021. aug. 16. 11:00
 20/34 A kérdező kommentje:

#18 nem is küldenék képet.

161 centi vagyok

Anyám egy átlagos ötvenes nő. Nálam vagy 10-15 kilóval kevesebb.

2021. aug. 16. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!