Csak szerintem bizarr ez? Halott lefényképezése a temetésen.
A héten temetik az egyik közeli hozzátartozómat és a férje megkérte,hogy fotózzuk le.
Közeli rokonom,akit én nem szeretnék megnézni.
De ha lesz róla fotó és én évek multán megtalálom a gépen?
Ez csak nekem bizarr? Ez szokás?
Ti mit szóltok hozzá?
Én úgy gondolom,hogy inkább azokat a képeket kellene nézegetni,amelyeken még élt és virult...
Tudom, hogy több családnál divat fotózni a temetésen, de szerintem is szörnyű. Én nem engedném és nem is csinálnám. Elég perverz dolog utána nézegetni a képet, mert különben minek akarnak fotót róla!
De hát látod nem vagyunk egyformák.
Teljesen egyetértek veled.
Mikor a nagyimat temették,öt is lefényképezték.
Nekem is nagyon furcsa volt.Beleborzongtam,mikor a képet megláttam. :(
hozzám is közelállt az elhunyt és nem szeretném,ha így élne az emlékeim között.
fényképen sem szeretném viszontlátni...nem ezt érdemli szerintem,hogy az iyen képeit nézegessük.
:S :S
Ez szerintem is bizarr,én egyik szerettemről se szeretnék ilyen fotót látni...
Van egy elég rossz emlékem erről,egyszer gimis barátnőmnél nézegettünk családi fotókat és ott volr egy a halott papájáról a koporsóban..mai napig nem bírom kiverni a fejemből,pedig nem most volt....
Nem arról van szó,hogy halottal fényképezkedni....
Magát a halottat lefényképezni.
A nagyiról van anyunak is.Nekem nem kellene.Igaz a mama nagyon beteg volt.Az utolsó élö fotón sokkal rosszabbul néz ki... :(
Igen bizarr.Bár nem vagyunk egyformák.Ammondó vagyok azokat a fényképeket kell nézegetni amin jól érezzük magunkat!
Én Kárpátalján élek, ukrán nyelvű szakközépiskolába jártam még a 90-e években, egyszer az ukrán csoporttársaim a szünetben fényképeket nézegettek, amin az egyik lánynak a hozzátartozója volt nyitott koporsóban. Azt hittel az ilyesmi a pravoszláv vallásuaknál divat.
Egy néhány éve Munkácsra utaztam busszal. Belvárosban, az egyik forgalmas körforgalom előtt megállt a buszunk. A körforgalomban egy halottaskocsi állt, amiből egyenruhások (talán katonák) egy nyitott koporsót vettek ki, és rezesbanda kíséretében néhányszor körbevitték a megboldogultat a körforgalomban. Eléggé kellemetlen élmény volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!