Nem túl bizarr?
Figyelt kérdés
Ismerősöm terhessége tragikusan végződött, a baba meghalt mielőtt megszületett volna. A magzat hamvait egy urnában tartja az otthonában. Ez a saját döntése, mindenkinek tiszteletben kell tartani.2012. jún. 9. 18:15
1/14 anonim válasza:
És ebben mi a bizarr?
Nem ő az egyedüli.
4/14 anonim válasza:
Az urna lakásban tartása nem szerencsés dolog. Én ezt olvastam. Ha neki ez jó és nem veszi észre az őt ért negatív dolgokat, tartsa a lakásban. Remélem azért a vendégeinek nem mutogatja.
5/14 anonim válasza:
Évezredekig a holtakat a családi tűzhely allat temették el,tehát szerintem nem bizar,mivel történelmi hagyománya van.
6/14 anonim válasza:
De bizarr.
A halottakat el kell engedni és tovább kell lépni.
7/14 anonim válasza:
Párom anyjának a második anyósa a hálószobájukban van, tavaly a kutyja hamvai is mellé kerültek. Semmi szerencsétlenség, meg szellemjárás nem történt még velük. A mi cicánk is tavaly halt meg, az ő urnája meg az ablakpárkányon van. Ott, ahol ő szeretett sziesztázni.
8/14 anonim válasza:
Nekem bizarr. A halottakat valóban el kell engedni, tovább kell lépni. Talán gonoszul hangzik, de sosem a halottak számítanak, hanem akik itt maradnak. Nem gondolom, hogy egészséges a szeretteink hamvait nézegetni és minden érdeklődőnek elmondani, hogy jajj abban a születés előtt meghalt gyerekem van.
Az emlékezés nem ilyen dolgokban mutatkozik meg. Ez exhibicionista nekem.
9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tudja elengedni, vagy inkább nem is akarja.
2012. jún. 9. 18:47
10/14 anonim válasza:
Inkább megrázó. Meg kellett szülnie a halott babát? Nagyon megértem, ezt soha nem fogja elfelejteni, és túlleni sem fog rajta.
Igen, el kell engedni a halottakat, de azokat könnyebb, akik az élet rendje szerint öregen halnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!