Szerintetek nem bizarr egy kicsit, ha egy apa a lánya ruhátlan képeit nézi?
Néhány napja volt a fókuszban,hogy Oszter Sándor és Koncz Gábor a lánya férfi magazinba készült képeit elemezték.
Az más,ha véletlen botlik bele egy-egy ilyen képbe.
Ez csak nekem fura?
Én is néztem véletlen, kb évente 2x ha odakapcsolok..
Hát szerintem nagyon bizarr....
Hát ha az illető lány kirakja magát egy magazinba pucéran, akkor szerintem sokkal bizarrabb, hogy idegenek százai verik rá a f.szukat, mint hogy esetleg az apja is megnézi, aki pelenkázta.
Más esetben a babakori fotókat leszámítva nem normális, megjegyzem rólunk akkor se csináltak pucér képeket, de ez már más téma. Az mondjuk übergáz, ha apuka a tizenéves lányának a fotóit nézegeti. Mondjuk az is az, ha az említett lány ilyeneket készít(tet) magáról..
Mert az országban kettős mérce működik, ezért sokak szerint nem.
Amúgy szerintem a "bizarr" kifejezés nagyon finom a helyzetre. Én perverznek nevezném.
Oké, hogy a szülő büszke a gyerekére, de normális embereknél a büszkeség tárgya nem az, hogy a "gyerek" egy darab szépen tálalt húsként mutogatja magát magazinokban, amire a sok perverz lúzer kiveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!