Van olyan háziállatotok, amit úgy szerettek, mintha családtagotok lenne?
Hat en gyereket tartok
Elegge hozzam notek a sok ev alatt miota megvannak.
Harman vannak ket nosteny es egy him, nagyon cukik mikor akarnak valamit. Kb mint a macska a Sherkbol 😂
12 évig volt egy tacsim, Morzsi. Amikor megmérgezték, elhatároztam, nem lesz több állatom, mert nehezen viseltem a veszteséget. Vagy 7 évre rá kényszerűségből be kellett fogadnom az utcáról egy 6 hetes kandúr kiscicát. Hideg november volt, így bent lakott, de mivel utcai cica volt, néha ki kellett engednem, hogy kirohangálhassa magát. Mindig rettegtem, ha kint volt, mert 8 hónapos korától gyakran verekedett a környékbeli kandúrokkal. Hiba volt, hogy nem ivartalanítottam, de ez fel sem merūlt bennem. Azután egy este nagyon összetépték a nagyobb macskák. Úgy kellett õsszefoltozni szegényt. Gallért kapott a nyaka köré, emiatt csak úgy tudott aludni, ha a hasamra terített lepedőn kapott helyet, és a fejét lelógatta az oldalam mellett.
Ez volt az a két hét, hogy én, aki soha nem volt macskás, összenőttem Mirci cicával. Sajnos már nem él, de azóta a macska is családtag nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!