Tényleg én lennék ebben a helyzetben a nyomorult?
Aha. Tehát van négy gyerek veled együtt meg az anyád és te 5 szemelyre veszel élelmiszert a kemény 80 ezer forintodbol. 80 e az kb 225 euro. Abból hogy veszel 5 embernek élelmiszert? Szomszédok vagyunk, én is külföldön élek, úgyhogy mesélj kérlek, érdekel. Nálunk heti 200euro 4 szemelyre az élelmiszer.
Amúgy meg továbbra is kamunak tartom.
#25, Az esetek többségében, ami azt jelenti, hogy amikor csak kell, heti 4-5 alkalommal, hétköznapokon, de nem kell elhinni a kérdésem, csak akkor választ sem várok rá. Most, hogy kiszámoltad, mennyi pénzem van, és hogy neked havonta mennyibe kerül az élelmiszer, láthatod hogy a pénzem jórészét tényleg eladakozom, a számlálásaid alapján, is.
Ebből viszont, hogy egyesek szerint a kérdésem hihetetlen, ezekből is az jött le, mint amit a többség, akiknek köszönöm a válaszát, tanácsol, ideje lenne saját lábra állni minél hamarabb. A Kérdést, azért írtam ki, hogy őszinte legyek, hogy majd megmutatom anyumnak a szavazás állását és majd biztos, ha én nem is tudom rávenni, hogy rendesen beszéljünk, értse meg az álláspontom de talán több tíz/száz ember pedig igen. Nem fogom megmutatni viszont utólag, mert tegnap este ez még jó ötletnek tűnt, de rájöttem hogy csak egy fölösleges kör lenne, viszont én nagyon hasznos válaszokat kaptam, szóval ezt köszönöm, minden egyes válaszolónak, aki megpróbált a válaszában egy hasznos tanácsot megfogalmazni. :)
"Pár napja, vettem magamnak nagyjából 7000 forint értékben, költözés után tusfürdőt"
Mi az a költözés után tusfürdő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!