Tényleg én lennék ebben a helyzetben a nyomorult?
Nézd, lehet normális munkát vállalni és önálló, külön életet élni. Vagy lehet anyáddal élni és hozzájárulni az eltartásodhoz.
Mondjuk ha az én gyerekem lennel és az én pénzemet akarnád beosztani, vagy számon kérni-a cigi történetre gondolok és nem, nem dohanyzom- már nem kellene besegítened itthon, mehetnél nyugodtan máshova lakni.
"Nem ertem miért kell a fizud 90% oda adni.? Anyád nem dolgozik sehol?"
Mondjunk nem kell agysebesznek lenni ahhoz, hogy kitalálja az ember, dolgozik az anya, hiszen a max 80e bevételből, ami a kérdezőnek van nehézen elne meg ket ember....
15!
Havi 80 ezerből két ember? Mesélj még. A felnőtt, keresettel rendelkező gyerek háztartáshoz való hozzájárulása az minden , csak nem anyoca elveszi a kölyök pénzét. Ha a kölyök szerint az, akkor menjen és oldja meg egyedül az életet a havi 50-80 ezer forintjából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!