Miért kell az édesanyának feltétlenül az új pár ellen “dolgoznia”?
Adott egy elvált szülőpár, most 6 éves gyerekkel. A férfinak új kapcsolata lesz, tartós, együttéléssel. A kisfiút két hetente látogatja az édesapja, de minden egyes láthatás kezdetén dadogós, feszült a kicsi, és elbújik az új pár elől, mert elvileg anya azt mondta, nem szabad. Egy idő után oldódik és csüng az új páron, aki szintén megszerette a kisfiút, és mondogatja is a kicsi, hogy szereti és együtt kell játszani, az új pár fogja a kiskocsit, együtt nézzenek mesét, stb. Olyan is előfordult, hogy elmentek fagyizni és közben hívta anyuka az apukát, aki mondta, hogy dolgoznia kellett, de megígérték a kisfiúnak a fagyizást, szóval az új pár elvitte a sarokra megenni egyet. Az édesanyja rögtön kikelt magából, kiabált mindenkivel. A nagyszülőknek is panaszkodik. Természetesen a férfi beszélt már a volt feleségével, hasztalan eddig. A kisfiát meg szeretné látni.
Miért jó ez? Miért nem lehet békében meglenni?
Már megbocsáss, de ha magadról van szó, ne írkálj 3. személybe, tudjuk hogy rólad van szó és így csak zavaros lesz a történet a különböző megnevezésekkel.
Másodsorban: miért luxus manapság négyszemközt megbeszélni a problémákat?
Miért számít, ha tudni lehet, ki a kérdező? Ha a volt feleség az, aki őt szidják, ha a férfi, akkor őt, ha az új pár, akkor őt, és nincsenek értelmes válaszok, csak az, hogy:
hisztis exnej, ne csodálkozz, hogy a férjed elhagyott (habár a kérdésben le se lenne írva, hogy történt a válás), a gyereked rád se fog hederíteni vagy
nem bírtad a nadrágban tartani magad, ha már gyereket csináltál egy házasságba, de kellett a friss husi (habár le sincs írva, ki menni idős) vagy
ne csodálkozz, hogy utál és nem akar a gyereke közelébe engedni, undorító szerető
Ez a lemez már megvan, gondoltam, a helyzetet lehet kommentelni, nem a személyeket :)
Ha az érintett személy egyike vagy, akkor miért félnél bevallani kiléted?
Ha pedig nem, akkor semmi közöd hozzájuk.
és mondogatja is a kicsi, hogy szereti és együtt kell játszani, az új pár fogja a kiskocsit, együtt nézzenek mesét,
Hát nem tudom, ez a leírás egy két évesre illik, de itt járt a gyerek...
És én nem vagyok elvált, de lehet, hogy én is kiakadnék, ha úgy passzolná le apu a gyereket, hogy nem tudok róla, másra bízta. Főleg azért, mert úgy tűnik, az apa nem szokta elvinni, csak az anyánál látja a gyereket..
Ajaj, valóban nem értelmes válaszok érkeznek. :-) Nem baj, adjátok ki nyugodtan a feszkót, aztán lehet dörzsölni a tenyeret, hogy jólmegmondtátok!
Ha esetleg a kérdésre is érkezik vállalható válasz, arra reagálok.
Nem az anyjánál találkoznak, hanem apukánál. Anyuka tudja, hogy ott van az új pár is, ez nem meglepő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!