Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem engedik a páromat összeköl...

Nem engedik a páromat összeköltözni velem, mert idősebb vagyok? Ilyenkor mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés

Nekem van már lakásom, ő tavaly koliban kezdte, aztán átköltözött kb 3 hét után egy barátjához. Május végéig ott lakott, aztán a vizsgaidőszakra, meg nyárra most hazaköltözött. Viszont oda állandóra lakni nem mehet vissza, mert a haverja összeköltözött a barátnőjével.

1 éve együtt vagyunk, és kb csak formalitásból fizette a szobát a barátjánál, mert nonstop nálam voltunk. Minden cucca már az én lakásomban volt, átvitte a gépét is, a másik helyen volt pár pólója és alsója, ennyi. Kulcsa is van a lakáshoz.

Ezért én hoztam fel, hogy szeptembertől esetleg odaköltözhetne "rendesen". Ő örült, aztán mikor mondta a szüleinek, az anyja kiakadt... Hogy ez egy hirtelen és felelőtlen ötlet, nem kell neki 19 évesen senkivel sem összeköltözni, mi lesz majd, ha szakítunk, akkor költözhet az utcára. Meg hogy nekem ő csak egy ideig-óráig tartó szórakozás és ne gondolja, hogy majd én a mindennapokban is kíváncsi leszek rá (ezt így előttem)..

Nem vészes amúgy a korkülönbség, én 25 leszek most, ő 19 éves. Viszont én vagyok a lány/nő, ezért is furcsább talán a helyzet...

Azt mondja, hogy maximum ezek után úgy költözik oda, hogy nem mondja otthon, úgyse jönnek rá. De nekem ez a titkolózás, ne mondjuk meg anyáméknak dolog olyan gimis, vagy nem tudom... Elhiszem, hogy így nem lenne konfliktus, de mégsem arról van szó, hogy egy buliban kipróbálta a cigit és ezt nem szabad elmondani otthon.

2021. júl. 22. 09:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
44%

"Valahonnan volt rá pénze"

Mikor kolis voltam akkor pár srác fegyelmit kapott mert pumpolta a szülőket, hogy ezt azt amazt kell a koliba fizetni

Mikor kiderült hát kapott az anyjától rendesen havi 60 ezer forintot " kolis befizetések" címszó alatt kapta + ugye a kaja , bérlet.

25 évesen meg tényleg nem kéne egy 19 évessel lenni aki jó esetben első/ másod évesnek kéne lennie az egyetemen.

Te is már fontolgatod az összeköltözést .. ergo komolyabb párkapcsolat érdekel (ne) ahol tudsz tervezni.

Vele nem fogsz tudni. Papíron felnőtt amúgy gyerek. Eltartod ahhoz meg graulálok h semmi tartás nincs benned.

Jól kihasznál a csávó, eltartod, ő elmondhatja h idősebb nőt kupakol, neked meg semmi önbecsülésed h felnőtt nő létedre egy kisgyerekkel jársz.

2021. júl. 23. 09:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!