Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is történnek ilyen dolgok?

Mással is történnek ilyen dolgok?

Figyelt kérdés
Azt mondják pozitív gondolkodás meg minden, de amint beleélem magam vmi jóba, mert úgy tűnik h. tök jó,minidg az utolsó pillanatban tesz egy nagy fordulatot és semmi nem lesz belőle vagy rosszabb lesz.De ez van velem mindig.Szinte nem tudnék olyan dolgot mondani ami úgy lett volna h. bele élem magam és tényleg teljesült is vagy megvalósult.Most akkor én sose lehetek boldog mert amint boldog vagyok történik valami és már a boldogság tárgya szertefoszlik?!
2010. aug. 27. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
igen mással is történnek ilyen dolgok. amikor megtetszik nekem egy lány és és kezdem megkedvelni akkor szinte törvényszerű, hogy nem lesz köztünk semmi, sőt....
2010. aug. 27. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem zsinórban így van :( nagyon rossz, tudom.
2010. aug. 27. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!