Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a párom. Hogyan...

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Egyszeri alkalom volt, de megbántam. Visszacsinálni nem tudom. Tisztában vagyok a következményekkel, hogy 99%, hogy elhagy.

El akarom mondani neki, 24 órán belül. Csak nem tudom, hogyan kezdjem el.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem derülne ki, de nem akarok hazudozni neki.

2010. aug. 27. 08:09
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Szemrebbenés nélkül félreléptél és szemrebbenés nélkül hazudni már nem megy. Remélem gumival, és nem kaptál el semmit, amit továbbadhatnál neki esetleg. Ő már nem fog többé bízni benned, tehát mindenkép szakítás lesz, ez számodra is a jobbik megoldás, mert a kapcsolatotok ezek után nem lehet olyan, mint előtte. Persze az is lehet, hogy ő is bevall egy megcsalást és akkor kvittek lesztek.:)
2010. aug. 27. 10:26
 42/53 anonim ***** válasza:
91%
a popperes válaszon gondolkodj el, az illik a te szitudra!
2010. aug. 27. 10:27
 43/53 anonim ***** válasza:
73%
Én is azt mondom, hogy ne mondd el neki inkább, holott tudom, hogy mindenki, sőt én is azt mondom, hogy szeretném tudni az igazságot..de ha egy életre eltudod titkolni akkor talán megéri nem elmondani.
2010. aug. 27. 10:29
 44/53 A kérdező kommentje:
Már nem vagy 15 éves tini, tisztában vagyok a védekezési módszerekkel.
2010. aug. 27. 10:36
 45/53 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megcsaltad akkor nem szeretted annyira és nem is volt olyan fontos neked.Ezt sose értettem miért mondják szeretem de megcsalom.Ilyen nincs.

1. lehetőség:odaállsz elé elmondod talán értékelni is fogja.

2. lehetőség:odaállsz elé és azt mondod szakítani akarsz mert megváltoztak az érzéseid és vége így nem lesz annyira megalázó a fiúnak ez olyan kegyes hazugság.

Te pedig bűnhődj nyugodtan.

2010. aug. 27. 11:10
 46/53 anonim ***** válasza:
Ha nincs jelentősége, nem akarod elhagyni, akkor ne mondd el neki.Így őrá helyezed azt a súlyt, amit neked kellene elviselned. Rendezd le valahogy a saját kis lelkedben a dolgot, és lépj túl rajta!
2010. aug. 27. 11:11
 47/53 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, bocs, csak most olvastam végig a válaszokat és látom sokan írták már ugyanezt.
2010. aug. 27. 11:16
 48/53 A kérdező kommentje:

ma 11:10

Gondolom azért mondod ezt, mert még sohasem léptél félre, és téged sem csaltak meg.

Te még tapasztalatlan vagy! :)

2010. aug. 27. 11:47
 49/53 anonim ***** válasza:
53%
Talán majd azt fogja gondolni, hogy bárcsak soha ne tudta volna meg... Ne mondd el neki... :(
2010. aug. 27. 12:07
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező ilyen tapasztalatokat nem akarok szerezni én szeretem a nyugodt életet.
2010. aug. 27. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!