Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a párom. Hogyan...

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Egyszeri alkalom volt, de megbántam. Visszacsinálni nem tudom. Tisztában vagyok a következményekkel, hogy 99%, hogy elhagy.

El akarom mondani neki, 24 órán belül. Csak nem tudom, hogyan kezdjem el.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem derülne ki, de nem akarok hazudozni neki.

2010. aug. 27. 08:09
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
98%
Jól teszed,ha hazudnál neki és vhogy még is megtudná,akkor rosszabb és ha elmondod neki,akkor az már 1 jó pont lesz,de sztem ültesd le és mond neki,h egy nagyon fontos dolgot szeretnél mondani.
2010. aug. 27. 08:18
 2/53 anonim ***** válasza:
84%
de miért nem előtte gondolkodtál?olyan nagy volt a csábítás?ti meg ennyire régen vagytok együtt?nem értem...
2010. aug. 27. 08:24
 3/53 A kérdező kommentje:

ma 08:24

Nem érteni kell, hanem a kérdésemre válaszolni.

Nem derülne ki, senkitől nem tudná meg. Biztos vagyok benne!

2010. aug. 27. 08:27
 4/53 anonim ***** válasza:
97%
én is voltam ilyen helyzetben, sajna. bár az igaz, hogy csak fél éve jártunk, na de akkor is. én egy buliba tettem meg ezt sok pia után és másnap felhívtam, hogy találkozzunk, beszéljünk mert hülyeséget csináltam, de majd elmondom személyesen. aztán elmondtam annyit, hogy megcsaltam, megtörtént, nem tudom visszacsinálni, nagyon sajnálom. többet nem mondtam erről az estéről. nagyon csalódott volt és szakítottunk. az igaz, hogy kb 2 hét mulva én felhívtam valamiért és akkor beszélgettünk találkoztunk és megbocsátott, de utána még egy-két évig szinte minden este emiatt ment a veszekedés, a vita. nekem azért mert már untam, hogyha megbocsátott akkor miért hozza fel mindig, őt meg bántotta. így szakítottunk. úgyhogy ha már ilyet teszel, akkor szerintem nem éri meg folytatni, akármennyire is szereted. de majd meglátjátok hogy alakul, rajtatok múlik. mindenképp személyesen mondd el neki, hogy ezt tetted, nagyon sajnálod, de jobbnak láttad elmondani.
2010. aug. 27. 08:27
 5/53 anonim ***** válasza:
95%
és miért csaltad meg? azt is hozzá kéne tenni amikor elmondod... nő vagy vagy férfi?
2010. aug. 27. 08:28
 6/53 A kérdező kommentje:

Én sem szeretnék részletekbe belemenni. Nem tudom, hogyan fog reagálni.

Félek, hogy sírni fog, és azt nem bírnám elviselni. Megszakadna a szívem! :(

2010. aug. 27. 08:29
 7/53 A kérdező kommentje:

Nő.

Természetesen ezt is elfogom neki mondani, bár erre nincs magyarázat. Megtörtént, és kész.

2010. aug. 27. 08:30
 8/53 anonim ***** válasza:
39%
akkor ne mondd el neki! a napsugár is megfürdik a pocsolyában, mégsem lesz sáros...
2010. aug. 27. 08:32
 9/53 anonim ***** válasza:
55%
én akkoriban nem reagáltam túl. elmondtam, hogy mit tettem, nagyon sajnálom és kész. sírt meg kiabált meg minden aztán mikor kicsit megnyugodott megmondtam, hogy megértem hogy nem akar látni. és hogy mondjon már valamit, mert konkrétan erről semmit nem mondott. végül annyit, hogy menjek el, gyűlöl, nem akar látni. megértettem, elmentem. aztán pár nap mulva küldtem sms-t, hogy jobban van e és nagyon bánt ez engem. akkor írt, hogy őt is és nem tud megbocsátani, találkoztunk és szakítottunk. hát ennyi. te sem mondj szerintem semmit a részletekről. csak hogy sajnálod. ha sír, akkor sír, ez természetes. ne próbáld meg vigasztalni annál rosszabb. bár, majd a helyzet hozza. de ne erőltess semmit. hagyd magára, had eméssze és gondolkodjon.
2010. aug. 27. 08:33
 10/53 anonim ***** válasza:
62%
mi az, hogy nincs rá magyarázat? ne haragudj, de ez nonszensz. ha magadba néznél, és őszinte mernél lenni magaddal legalább, akkor lenne. és ne hidd, hogy ő ezt így be fogja nyelni. kétségbeesetten kíváncsi lesz a miértre. én is az voltam. és minél inkább elzárkózol a miért elmondásától, annál jobban fogja bántani, mert magyarázat nélkül nem lehet feldolgozni ezt az árulást! akkor hazudj valami magyarázatot. ha már ennyire önző és h.ülye voltál, akkor legalább ne okoz neki még nagyobb fájdalmat!
2010. aug. 27. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!