Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?
Egyszeri alkalom volt, de megbántam. Visszacsinálni nem tudom. Tisztában vagyok a következményekkel, hogy 99%, hogy elhagy.
El akarom mondani neki, 24 órán belül. Csak nem tudom, hogyan kezdjem el.
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem derülne ki, de nem akarok hazudozni neki.
*Nőként nem fordulhat elő, hogy nem kaptam meg valamit a páromtól?
De igen, csak ez esetben tisztességesebb szakítani, és új párt keresni, olyat, akitől mindent megkapsz. A párodnak is jobb, mert én ugyan nem akarnék olyan emberrel élni, akinek nem vagyok elég jó, gondolom, ő sem akar (ha igen, akkor baromi nagy önértékelési problémája lehet, amire most még rádobsz egy lapáttal).
*Vagy nekem nincsenek hormonjaim?
Hát erre csak azt tudom mondani, amit már írtam: a hűség döntés kérdése. Emberek vagyunk, nem állatok. Én férfiaknál se veszem be ezt a dumát.
ma 09:09
Köszönöm. Ezt alaposan átgondolom.
ma 09:12
Ezt csak azért írtam, mert írta valaki, hogyha azt írtam volna, férfi vagyok, többen elnézőek lettek volna.
Csak azt nem értem, hogy ha ilyen becsületes vagy, hogy rögtön el akarod mondani, akkor mikor megcsaltad, miért nem voltál ilyen gerinces és józan, hogy ne tedd meg?
Oké..lila köd...de mégis....
Nem foglalkozom vele, hogy jól teszed-e, de ha úgy döntöttél, hogy elmondod, akkor a lényeg, hogy az ő fejével gondolkodj. Indulj ki abból a pozitív feltevésből, hogy valamilyen szinten el tudja viselni, és bár lesznek nehézségek, de valahogy visszataláltok egymáshoz. Biztos lehetsz benne, hogy hallani akarja az okát, mert szeretné megelőzni, hogy újra ilyen történjen. Másfelől az önbecsülése úgyis elég komolyat fog sérülni, ezt véletlenül se tetézd olyannal, hogy az ő bármelyik hibáját vagy egy másik pasi előnyös tulajdonságát megemlíted. Ezt a kettőt eleve nem könnyű összehozni, de más problémák is lehetnek. Ezenkívül 1000%-os biztonságot szeretne, hogy soha többet ilyesmi nem fordul elő. Továbbá helyre szeretné állítani az önbecsülését, aminek rengeteg módja lehet, de készülj fel rá lelkileg, előfordulhat hogy revansot vesz.
Az még a szakításnál is rosszabb, ha ott marad a tüske. Dolgoznotok kell, hogy begyógyuljon. Remélem, nem olyan pasival történt, akinek naponta látja a pofáját.
600 km-re történt, nem is M.o.-n!
Ezért vagyok biztos benne, hogy soha nem derülne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!