Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a párom. Hogyan...

Megcsaltam a párom. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Egyszeri alkalom volt, de megbántam. Visszacsinálni nem tudom. Tisztában vagyok a következményekkel, hogy 99%, hogy elhagy.

El akarom mondani neki, 24 órán belül. Csak nem tudom, hogyan kezdjem el.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem derülne ki, de nem akarok hazudozni neki.

2010. aug. 27. 08:09
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne mond el,mert akkor tuti szakítás lesz.
2010. aug. 27. 08:35
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
aki azt mondja, hogy ne mondjon miérteket... azt csalták már meg úgy, hogy TÉNYLEG szerelmes volt? mert ha nem, akkor el sem tudja képzelni, hogy a másik mit érez és mit akar hallani! megcsalni és megcsalva lenni nem ugyanaz a lelki és mentális állapot!
2010. aug. 27. 08:36
 13/53 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt. Menjek át én, vagy hívjam át?
2010. aug. 27. 08:37
 14/53 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ellenállni a kísértésnek.

Megtörtént. Tisztában voltam vele, hogyha hazajövök, el kell mondanom neki, és vége lesz a kapcsolatunknak.

De akkor is megtörtént, és nem tudom visszacsinálni.

2010. aug. 27. 08:39
 15/53 anonim ***** válasza:
57%

Hát figyelj. Nem éltek együtt, te megcsaltad. Téged nem zavar túlzottan, hogy szétmentek, nem értem, mi itt a probléma. Nyilvánvaló, hogy nem vagy szerelmes belé, különben egyrészt ellenálltál volna a kísértésnek, másrészt félnél, hogy mi lesz, ha szakít veled. Amúgy szerintem nem kell elítélni az ilyet, fiatalok vagytok még, most tanuljátok a párkapcsolatokat, nem kell tragédiát csinálni az ilyenből. Nincs semmi felelősség, se gyerek, se közös vagyon, csak egy laza együtt járás, ahol még szerelem se volt nagyon (legalábbis a részedről), ha jól értem.

Mondd neki ezt: "Figyelj, Jenő, el kell mondanom egy fontos dolgot. Megcsaltalak a Rezsővel múlt héten. Egy alkalommal lefeküdtem vele." Aztán elmondod neki a megcsalás okát. Majd megkérdezed, hogy akarja-e folytatni a kapcsolatot veled, mindennek tudatában. Lényeg a nyugodtság és a higgadtság. Meg az egyenes, tömör és köntörfalazás nélküli beszéd.

Azt mondjuk nem kellett volna odaírnod, hogy nő vagy, mert most mindenki le fog hordani, ha azt írtad volna, hogy férfi vagy, a többség megértene, és sajnálna, hogy biztos nem kaptál meg valamit a párodtól, meg különben is a hormonok... :).

2010. aug. 27. 08:50
 16/53 anonim ***** válasza:
27%

"Szinte biztos vagyok benne, hogy nem derülne ki, de nem akarok hazudozni neki."

Ha nem derülne ki ne mondd el neki, amit nem tud az nem fáj.

Ha nem akarsz elválni, a másik kalandból komoly kapcsolatot, akkor minek gyötörni a másikat a saját hülxeségeddel.

Vallásos vagy hogy ilyen nagyon őszinte akarsz lenni?

Gyónd meg a templomban ott feloldoznak.

2010. aug. 27. 08:50
 17/53 anonim ***** válasza:
95%
08.50 folyt.: szerintem menj át te. Mert akkor akkor jössz el, amikor te akarsz. Meg neki is jobb, mert egyből otthon van, és nem kell szomorúan és zaklatottan hazatántorognia.
2010. aug. 27. 08:51
 18/53 A kérdező kommentje:

Szeretem őt. És igenis érdekel, hogy együtt maradunk-e. De tudom, hogy nem fogja ezt megbocsátani.

Hiába kergetek hiú ábrándokat, hogy "hátha megbocsát", mert nem fog. Ettől én még szeretem, érdekel hogy mi lesz velünk. De biztos vagyok benne, hogy elhagy.

Nőként nem fordulhat elő, hogy nem kaptam meg valamit a páromtól? Vagy nekem nincsenek hormonjaim? :D Vicc ez az egész...

2010. aug. 27. 08:53
 19/53 A kérdező kommentje:

"Vallásos vagy hogy ilyen nagyon őszinte akarsz lenni?

Gyónd meg a templomban ott feloldoznak."

Nem vagyok vallásos, csak én nem vagyok az fajta ember, mind a többség, hogy szemrebbenés nélkül belehazudjak a párom arcába!

2010. aug. 27. 08:54
 20/53 A kérdező kommentje:
*mint
2010. aug. 27. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!