Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?
Hm, jópofák vagytok :)
Előljáróban annyit 17 éves lány vagyok, 1,5 éve együtt a szintén 17 éves barátommal. Szeretem, komoly a dolog, le is feküdtünk. Anyám nem engedi, hogy nála aludjak. Így anyám úgy tudja, egy barátnőmnél alszok, akinek az anyja (mert még akad 1-2 barátnőm akinek van a vérségin kivűl kapcsolata anyukájával) szükség esetén falaz, de erre még sosem került sor. (Hálistennek, nemszeretek mást "belekeverni")
Szóval, nem azért mondom, se az esetek 90%-ban (sok barátnőm van így) az elkéredzkedés csupán formai dolog, menni fog ígyis úgyis, de mindenkinek jobb, ha nem kell hazudnia, ennyi.
Ami szerintem furcsa, hogy a szülők a kérdés okát nem tartják figyelemre méltónak sohasem: 7 hónap után feküdtünk le, sokszor aludtunk előtte is együtt szex nélkül. Csak mert JÓ vele aludni, és jó vele ébredni, és jó őt ölelni álmodban, csupánezért. Sokat jelentene a lányodnak biztosan.
Mindenkinek bocsánat,de elment a net mert vihar volt nálunk és kivitte ma lett délelött megcsináva.
pénteken itt aludt a barátja és most majd szombaton ott aludhat a barátjánál
azóta mi lett?
együtt vannak még? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!