Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?
16 évesen veszettem el a szüzességem és ekkortájt kezdtem együtt aladni az akkori barátommal, akivel pár hónapja lett vége, azaz több mint 3 évig jártunk.
Életem legszebb élményei közé tartozik az amikor együtt aludhatok azzal akit szeretek! Alig várom, hogy ismét legyen egy komoly kapcsolatom, és akkor lennék a legboldogabb, ah a következő már örökké tartana...
19 éves vagyok és annak ellenére h rendkívül korán veszettem el a szüzességem és korán kezdtem egy fiúval együtt aludni, mégis arra vágyom, hogy minél hamarabb összeházasodhassak életem párjával.
Ennyit arról, hogy kiélt k.urva lesz abból, aki hamar veszti el.:P Ez nem ezen múlik, hanem az illető személyiségén.
Engedd meg neki, mert a tiltással semmi rosszat nem akadályozol meg, csak valami jót.
19/L
Ó, már megint ez a kérdés. :) nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek azokon, akik szerint ha egy lány fiatalon lefekszik a barátjával, abból biztos ribi lesz. Ez ám a bizalom! Pláne figyelembe véve, hogy 1 éve járnak együtt, nem 1 hete...
Nekem 15 évesen igazából már mindent megengedett Anyukám. Volt már barátom, ott is aludtam, szex is volt. Még fesztiválozni is elmehettem több napra, Budapestre, ami 85 km tőlünk. Mondjuk ezen utólag igen csodálkozok.
De a lenyeg: 23 éves vagyok, azóta 2 barátom volt, az utolsó kapcsolatom most is tart, mindjárt 6 éve, ebből 5 éve együtt élünk. És tök jó. Dolgozunk, éljük az életünket. Normális ember lettem.
A normális neveltetés a lenyeg, és akkor normális ember lesz belőle. Az meg, hogy szeretne ott aludni, normális, ha egy érettebb lányról van szó.
A te döntésed, de egy biztos: attól, ha elengeded, attól nem lesz ribi, sem kiégett. Sajnálom azokat a lányokat, akiknek az anyukájuk ennyit néz ki belőlük.
Na, még én is hozzáteszek a válaszáradathoz!=)
Egyrészt, az ottalvás nem feltétlenül jelent szexet, ez nem a Szex és New York, ahol semelyik pasi nem bírja kontrollálni magát. Ja de, volt egy, de ez már egy másik történet.=)
Másrészt, ha szexelni akarnának, hidd el, ottalvás nélkül is megteszik egy WC-ben, házibulin, stb. Ha nem engeded el, elveszti benned a bizalmát, jönnek a hazudozások, hogy "Ja, suli után átmegyek Ritához, vacsira itthon leszek!", közben meg megy a pasijához. Ha elengeded, meg fog benned bízni, később is elmond dolgokat. Mindenesetre azért vegyél egy csomag óvszert, és diszkréten csúsztasd a táskájába.
Az meg abszolút személyiségfüggő, ki lesz r*banc és ki nem. Akár későn veszti el a szüzességét, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!