Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?
Miért baj az autós szex? Nekem sokszor tisztább a verda mint a szobám.
Megint az első :P
22:10 es vagyok.
Mindenki azt mondj pl: engem se engedtek el ilyen idősen...
ez te vagy és nem ez a lány. Mi lenne ha belegondolnátok más ember helyzetébe is
jah, hogy nem lett semmi károd de hasznod se.
engedje csak el a lányát. Nem pisis már
22:15 gratulálok, hogy így látod a dolgokat.
Egyébként én 17 évesen vártam egy évet, hogy lefeküdjek az akkor 18 éves párommal. Soha egyetlen szót nem szólt, nem erőltetett semmit, sőt mikor nekifogtunk még megkérdezte 2x, hogy biztos-e.
Annak ellenére, hogy már több mint 3 éve vagyunk együtt még sosem aludtam náluk. Mégis kibírtuk, na bumm.
Nem lettünk se szellemi sérültek se semmi. NEm szeretkeztünk bokorban, diszkóban, parkban, csatornában ISten tudja hol, azért annál több eszünk volt. Ha valakinek nincs annyi esze, hogy ezt átgondolja, akkor nem elég érett a dologhoz, és nem is normális egészen, már bocs.
szóval a válaszom: NEM
Még mindig a 22:06os vagyok:)
Sok szülő elég prűd a gyerekével szemben,pedig régen is szexeltek ám a fiatalok már 15-16 évesen.Nagynéném 16 évesen szülte a lányát,egyik ismerősöm 15 évesen,pedig már ő is túl van a 40-en.Egyszer nagyim mesélte,hogy amikor fiatal lány volt,a szülei nagyon konzervatívan nevelték őket,náluk teljesen tabu volt a szex,meg a nemiség.Szóval egyszer amikor a faluból átmentek a tanyára az egyik ismerősök,vagy nem tudom én már hogy kicsoda,este látta őket az istállóban a szalmák közt szeretkezni a vele egykorú fiatalokat,16-18 év körüliek,és azt mondta,hogy annyira megijedt és elszégyellte magát,hogy ilyet látott:)Olyan jól tudta mesélni,mindig dőltünk a nevetéstől:DD
Szóval a lényeg,hogy már akkoris szexeltek,50-60 éve a fiatalok,csak nem volt internet,ahol ezt ki lehetett beszélni:)
16/L
16 voltam, amikor összejöttem párommal és együtt is aludtunk. Szüleink részéről nem volt gond (pedig ő akkor 22 volt). Az ő szülei ráadásul diplomás emberek, blabla, azóta is együtt vagyunk.
20/L
22:21 es vagyok
De miért ne engedné meg neki? Mi történhet ami még nem történt meg vagy ha megtörténik most az miért lenne rossz?
Erre válaszolna valaki? És ha ő már most éretnek érzi magát? Ha a fiúnak akkor jó amikor a lánynak? Mi ebben olyan tragikus, hogy ott akar aludni? Nem gruppenezni akarnak vadidegenekkel nem mindha az nem az ő dolguk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!