Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?
22:28
De igen, az ők dolguk, igen. Mindenki úgy rontja el az életét ahogy el akarja rontani.
A kérdező kérdezett és én legjobb tudásom és véleményem szerint válaszoltam. Aztán a vélemény tudjuk milyen, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé...
Szerintem egy anya csak jót akarhat a gyermekének...
Biztos nem könnyű dolog, mégis véleményem szerint ennek a magját (szexualitás, nemiség, párkapcsolat) hosszú évek folyamán ültetjük és gondozzuk a gyerekben, nem 15 évesen ébredünk arra, hogy a gyerek milyen kérdést tett fel, vajon, hogy legyen...a dolgokat már gyerekkorban az értékeket szépen lassan útravalónak kell pakolni a gyerekbe...
kérdező nem feltétlen szeretnélek bántani, de annyi a támadó válasz...szerintem a fentieken érdemes elgondolkodni
"Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik."
Én vagyok akinek a kérdésére ez a válaszod. És mi az a bizonyos határ? Miből gondolod, hogy késöbb jobb lesz neki mint most?
A 16 éves lány vagyok:)
Ha nem engeded el,akkor veheti úgy a lányod,hogy nem bízol meg benne,és ő ezt sértésnek veszi,vagyis én annak venném,de próbálok az ő fejével gondolkozni:)
Ezek után elkezd majd hazudozni,hogy a barátnőmnél alszok,közben meg egy koszos lebujban találkozik a barátjával,és még ki tudja mit csinálnak.
Ennek csak az lesz a vége,hogy összevesztek,ami senkinek se jó.
Ha elengeded,akkor azt fogja tudni,hogy megbízol benne(még ha nincs is teljesen így)és biztos be fog számolni más dolgokról is majd neked,esetleg tanácsot kér.1 éve együtt vannak,és azért nem kell legyerekezni egy 15 évest,mert lehet hogy még az egy 25 éveshez képest,de ő már nem ezt gondolja magáról,szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy ő se hülye attól hogy "gyerek",lehet hogy már rég túl vannak rajta,és akkor meg kár aggódni az egészért.Mindenesetre én elengedném 1-2 jó tanáccsal ellátva.
Szerintem 15 évesen már lehet érett egy lány szex-re.
És persze ebben is van korhatár nálam pl olyan 15 körül kezdődik de 15 évesen is csak akkor ha már régebb óta járnak.
Amúgy ennyi erővel ha a 15 az korai még az együtt alváshoz akkor 14 évesen nem volt fiatal ahhoz hogy barátja legyen???? Szerintem engedd meg neki.
22:38 vagyok
Még annyit hogy nekem barátnőm ő maga gondolta úgy hogy 18 éves kora előtt nem fekszik le a pasijával és láss cosdát kibírták mindketten és azóta is együtt vannak pedig a fiú egy szűz lányt kapott meg és mégsem hagyta el utána szóval ez hülyeség. A te lányod sem biztos hogy már lefeküdt vele vagy most is a sezx-et akarják. Eleinte mikor én a barátomnál aludtam sem volt szex első jó néhány alkalommal.
Ez akkora hülyeség, hogy a mai gyerekek korábban érnek! Biológiailag semmivel nem érnek korábban mint régen, csak pontosan a felnőttek generálják ezt, méghozzá azzal, hogy mindent megengednek a gyerekeknek, amit amúgy még nem kéne. Na ettől tűnik úgy, hogy húúúde érettek, mert 14-15 évesen már férfiakkal alszanak, meg cigiznek, meg alkoholt isznak, meg sminkelnek, magassarkút hordanak, mobiltelefonjuk van és műkörmük. Hát no comment!
Szerelemesnek lenni ottalvás nélkül is lehet, ahogy azt már mondták előttem is, ezen aztán nem fog múlni a kapcsolatuk, ha kimaradnak belőle. És azért azon sem árt elgondolkodni, mivan ha a fiú szülei is konzervatívabb nézeteket vallanak? Biztosan meglesz a véleményük a kislányról. Ha az én fiamhoz beállítana a 15 éves barátnője, hogy akkor ő most itt alszik, haza küldeném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!