Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedjem neki? Ma a lányom...

Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
0%

Az a véleményem, hogy az eddig eltelt évek alatt kellett volna a lányodat úgy nevelned, hogy felnőtt kora előtt eszébe se jusson ilyen kérdés!

Ne haragudj, de egyáltalán nem normális, hogy 14 éves lánynak fiúbarátja legyen, akivel együtt jár!

Valahogyan rá kellene döbbenteni, hogy ő még 15 évesen GYEREK, örüljön neki, minél tovább gyerek lehet, ráér még a felnőtt-gondokra...

Magyarázd el neki, mivel járhat, ha most terhes lesz, akár az egész élete derékba törhet, nem csak gyerekkora nem lesz, hanem felhőtlen fiatalkora sem!

Ha ő ezt magától nem érzi, akkor hiába is tiltasz meg neki bármit, úgyis azt csinál majd, amit akar.

Amúgy nekem 19 éves fiam és 20 éves lányom van, soha nem volt ilyen gondunk. :-DDD

2010. aug. 26. 21:57
 22/75 anonim ***** válasza:
39%
20:48 szeritnem te nagyon maradi vagy! Az, hogy a barátjánál alszik,még nem jelenti azt hogy 1 év múlva már az egész város átmegy rajta..amúgy is már 1 éve együtt vannak az azért sok idő és a mai fiatalok hamarabb érnek, 15 évesen már nem kislány..
2010. aug. 26. 21:57
 23/75 anonim ***** válasza:
30%
látom csipi a szemeteket az igazság...különben nem pontoznátok lefele. de nyugodtan, engem nem zavar:)
2010. aug. 26. 21:58
 24/75 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem nagy cucc, hogy 14 évesen valakinek már barátja legyen! Ezt honnan veszed?? Oo
2010. aug. 26. 21:59
 25/75 anonim ***** válasza:
42%

Én sem engedném! 15 évesen nagyon korai. Akik meg azt mondják igen, azok sem többek 20-nál ahogy elnéztem..

24/N

2010. aug. 26. 21:59
 26/75 anonim ***** válasza:
34%

21:57

teljesen így gondolom, de ne aggódj te is hamarosan 0% os leszel mert itt a hozzánk hasonlóknak nincs szava:D

2010. aug. 26. 22:00
 27/75 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem engedd meg neki. Ha nem engeded akkor is lehet közöttük szex akár hol és lehet olyan hely is ahol nagy a fertőzés veszély...és nem is kevés ideje vannak már együtt.
2010. aug. 26. 22:00
 28/75 anonim ***** válasza:
26%

Én nem tudom de ha már itt alszik egy lány, akkor is megdugom h a 2hete ismerem, meg akkor is ha 2éve. Ez így volt 17 évesen is, meg most is. Nem para, haladni kellene a korral.

Első

2010. aug. 26. 22:03
 29/75 anonim ***** válasza:
68%

a másik 21:57 nek:)

egy 15 éves lány igenis kislány. És nehogy már kioktass légyszíves a fejlődésről, pszichológus vagyok...

Sem testileg sem lelkileg nem áll kész egy ekkorka lány a szeretkezésre...át sem éli úgy ahogyan azt át kellene élni.

Nem válik ez javára hosszú távon, még akkor sem ha most örvend neki és most azt hiszi hű de felnőtt lett.

A mai világ elvan menve egy fele, sajnos, de nem feltétlenül kellene ezt a példát követni.

Mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak-nem tudom ismered-e a mondást. Hát a szeretkezésnek nem ebben a korban van az ideje...

de gondolom Te ezt is jobban tudod...

kérdező bocs az Off-ért megint

2010. aug. 26. 22:04
 30/75 anonim ***** válasza:
54%

Ha szexelni akarnak,akkor azt bárhol,bármikor meg tudják tenni,suli után,délután,vagy akár egy kocsma budijában is.Akkor már inkább jobb lenne egy normális helyen,otthon,nem?Ha nem engeded el,akkor meg csak hazudozni fog neked,hogy a barátjával együtt alhasson,aztán majd jól összevesztek,és te se fogsz benne többet megbízni.Ezt nem akarod,ugye?

Én a helyedbe elengedném,de elbeszélgetnék még vele előtte,ha eddig nem világosítottad fel,itt az ideje,persze ha csak nem röhög majd az arcodba,mert a mai világban már nem nagyon szoktak senkit felvilágosítani.Esetleg a védekezésről 1-2 szót mondhatnál neki,a biztonság kedvéért,de 17 éves srácnak remélem van annyi esze,hogy csak nem fekszenek le egymással gumi nélkül.

16/L

2010. aug. 26. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!