Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedjem neki? Ma a lányom...

Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
51%

Én biztosan nem, 15 évesen még engem nem engedtek volna(igaz már nagyon régen volt) de utólag beláttam, hogy anyuméknak volt igazuk énn sem engedném meg, azért még kicsit ehhez az ottalvós járáshoz fiatal. 28 N

Szerintem tök mindegy mennyi ideje vannak együtt, gyerek még.

2010. aug. 26. 21:45
 12/75 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként miért kell az ott alvást rögtön a szexszel összekapcsolni?

Ti amikor először ott aludtatok valakivel rögtön megdugattátok magatokat?

2010. aug. 26. 21:46
 13/75 anonim ***** válasza:
69%
Igen, de ez az a pont, aminél fognám a kislányt és elvinném az orvosomhoz tablettát íratni. semmit nem bíznék a véletlenre. naiv nem vagyok, tuti van szexuális életük.
2010. aug. 26. 21:47
 14/75 anonim ***** válasza:
62%

Igen, engedd! :) Ha nem engeded, akkor később esetleg titkolózni fog előtted, illetve hazudozik majd, h együtt aludjon vele.

19/N

2010. aug. 26. 21:47
 15/75 anonim ***** válasza:
13%
21.46 na ez az, egy nagy rakás pasinál aludtam már buli után és csak egy-kettővel dugtam közülük.
2010. aug. 26. 21:48
 16/75 anonim ***** válasza:
42%

Nem, nem engedném el. PEdig nem vagyok idős 20 éves vagyok.

Engem nem úgy neveltek, hogy mindenféle fiúknál aludjak, főleg 15-16 évesen...

Ne értsetek félre nem vagyok prűd és tisztában vagyok azzal, hogy szexelni nem csak éjszaka lehet és azzal is hogy megcsinálják ha megakarják. Az más dolog. Szerintem előbb kellett volna az "értékeket" elültetni a lányod fejében, hogy most tudja mi a helyes.

Ha anya lennék és átjönne hozzám a fiam 15 éves barátnője éjszakára, akkor nagyot néznék, és gondolnék egyet a lányról és annak családjáról is.

Ha a lányod szakít a mostani barátjával, akkor jövőben a másikhoz megy aludni, és 2o éves korára a fél várost járta össze...

Aztán nem feltétlenül értem, miért kellene együtt aludniuk?! Még csak 15 és 17 évesek. Nem mondom, hogy 17 évesen nem akartam a párommal aludni, de nem engedtek és én nem erőltettem. És utólag tudom (sőt akkor sem ellenkeztem) jó döntés volt...ha mindent megkap 15 évesen mire fog vágyakozni 2o évesen?

Nekem 2o évesen volt az a luxus, hogy a páromnál aludtam és mindennél többet jelentett. És nem igaz, hogy emiatt megromolhat a kapcsolatuk, ugyanazzal az emberrel vagyok akivel 17 évesen még nem aludtam együtt...

Bocs, de nekem ez a véleményem. Ha mégis el akarod engedni szerintem beszélj a fiú szüleivel...

17/75 anonim ***** válasza:
61%

A barátom 18 én 14 vagyok (ő 2 hónappal előbb lesz 19, mint én 15) A szüleim pedig megbíznak bennem annyira, hogy elengedjenek hozzá ott aludni. Meg is bízhatnak benne, mert 14-15 évesen nem az a legfőbb vágyam, hogy lefeküdjek a barátommal, és a barátom is vár rám. De még csak 2 hónapja vagyunk együtt, nem pedig 1 éve...Szerintem engedd meg neki.

Én holnap megyek át barátomhoz, és csak vasárnap jövök haza, és sokak meglepetésére, NEM FOGOK VELE LEFEKÜDNI.

Megbízhatsz ennyire a lányodban, és különben meg... Nem tudod megtiltani neki, hogy lefeküdjenek, csak remélheted hogy van neki annyi esze, hogy tudjon nemet mondani.

14Ł

18/75 anonim ***** válasza:
44%
Szia! Az egyik ismerősömnek kölcsön szoktam adni a lakásomat mert inkább ott csinálják mint egy kocsiban van olyan helyen ahol meg láthassák őket! Nehéz dolog tudom Neked is, én is szülő vagyok de én is voltam fiatal és nekem is jól esett volna ha annak idején felajánlanak ilyen lehetőséget!Ez ellen nem tudsz mit tenni és nem is kell ,szemet kell hunyni az ilyen dolgok felett.
2010. aug. 26. 21:50
 19/75 anonim ***** válasza:
53%

21:48

Inkább nem minősítenélek...se Téged, sem a barátodat...

Egy hónapja vagytok együtt és nála alszol, ne mond, hogy hozzád sem fog érni...:-S

a párom 14 éves húga még fagyizni jár a barátnőivel, ne mondd, hogy ő a debil...szerencsére ő nem így van nevelve...és pár év múlva még megköszöni a szüleinek...néha csak állok és csodálkozom, hogy hova szalad a világ...

amikor egy hónapja voltam együtt a párommal 17 (!) évesen még hajat szárítani is szégyelltem felmenni, nem hogy ott aludni... gondolom én se vagyok normális

bocs az OFF-ért mindig kétségbeesek, hogy az én gyerekeim majd milyen világban nőnek fel:-S

2010. aug. 26. 21:56
 20/75 anonim ***** válasza:
29%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:48

Már ne haragudj, elég szomorú h. 14 évesen már a barátodnál alszol. Szülei gondolhatnak rólad és a családodról egy két szépet, főleg a lányos mivoltodról. És itt nem a sex-ről van szó, hanem a méltóságról... a női önbecsülésedről.

18 éves barátodnak pedig nyugi, hónapokig ez úgysem lesz elég... Férfi és a kora már érett...

Nő létemre mondom, prűd nem vagyok én sem, ez meredek már. Általánost befejezted éppen és áh nem is mondok semmit

Kérdező nem engedném meg a helyedben, szerintem a lányodról sem gondolnának a srác szülei semmi jót, hogy 15 évesen már ott alszik... És nem a sex amiról itt szó van.

Hogy döntöttél megengeded neki? 27 N

2010. aug. 26. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!