Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért nem tud nyugton...

Anyukám miért nem tud nyugton maradni, ha vendégek jönnek?

Figyelt kérdés

Egész nap pörög meg süt meg készül ezerrel, ami alapból ok, csak közben úgy várja a vendégeket, mintha valami elnök jönne. Napokkal előtte csomószor elmondja, hogy "pénteken jönnek, ugye nem felejtettétek el?" Mintha bármit kellene vele most csinálni.

A nagy napon hiába, hogy mondjuk csak 4-re érkeznek, már reggel fel kell öltöznünk tesómmal jobb ruhába, és nem mehetünk egész nap sehova nehogy összekenjük, pedig bőven elég lenne 2-kor elkezdeni készülni.

Ezt csinálja minden kis vagy nagy vendégnél akkor is, ha csak keresztapám jön be pl. egyedül egy fél órára, akinél simán benne van, hogy órákat késik. De azért mi adjuk meg neki a tiszteletet meg álljunk vigyázban egész nap... hogy lehetne leszoktatni erről vagy, hogy visszavegyen?

2021. jún. 20. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%
és az fel sem merült, hogy SEGÍTS neki készülődni? akkor munkaruhában lehetsz, és ő is pihenhet egy kicsit
2021. jún. 20. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se értettem minek ez a angy felhajtás ha jön pár vendég, bár alapvetően amúgy sem vagyok oda a dologért, mármint hogy direktbe jopofizzon az ember.
2021. jún. 20. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Vigyétek el pszichológushoz vagy szervezzetek neki egy közbelépést. Ha az se megy, akkor hagyjátok rá. Ilyenkor ignoráljátok őt egész nap, menjetek el otthonról mást csinálni.
2021. júl. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!