A vendégekre miért költ, és rám miért nem?
A férjem boldog boldogtalant hajlandó megvendégelni, drága ajándékokat adni mindenkinek, aztán a legtöbb helyről nem jön vissza semmi. Van, akikhez konkrétan elmegyünk, viszünk amit illik, aztán nemhogy számunkra nincs készítve semmi, de vásároljunk be magunkra külön, ő meg még nekik is vásárol még.
Nem vagyunk a toppon anyagilag, ott fogom a pénzt, ahol tudom.
Ma megkértem, hogy hozzon nekem narancslevet. Erre hozott kettőt, egy saját márkás olcsóbb kisflakonosat, meg egy minőségit.
Erre: "A nagyot ne nyisd ki, az nem a tiéd. A kicsit megihatod"
Ez olyan lesújtóan ért, mert minket nemhogy általában sehol nem kínálnak (néha tegnapi, tegnap előtti kajával, ha valahol marad) , magunknak kell venni, magunknak kell rendelni, ő meg drágát vesz a vendégeknek.
Jogos, ha kiakadtam? Nekik miért nem jó az olcsó?
Az en ferjem is ilyen (volt..) majd kozos szamlat nyitottunk es en szepen Meg vettem magamnak/magunknak a minőségi dolgokat ha mentunk valahova v semmi v 1 csomag 400 ft-s kv ;) ...
Ezzel azt akarja "mutatni" hogy nektek sok van es megtehetitek h a dragabbat vegyétek.
Ha elmentek vasarolni tedd bele a kosarba a dragabbat. Vagy ha vesz valamit masnak en azert is bele innek/ ennek...
Nalam bevalt! Probald ki te is ;)
Kérleek Cuncimókus ne idd meg,azt a Béláéknak vettem.
Na,kb így kellett volna megkérnie.
Nem érzem, hogy tisztelne a férjed.
Arcoskodik másoknak szimpla képmutatásból,rád meg rád szól, nem éppen ideális szavakkal,hogy ne.
Tudom mit,baxa meg.
Jól írták előttem,legközelebb öntsd a fejére a narancslevet.
"Jogos, ha kiakadtam? Nekik miért nem jó az olcsó?"
Nem jogos. Gondolom mindig ilyen volt, ezeket évek óta tűröd, ha már házasok vagytok. Ha ilyen virágot szakítottál, akkor ezt kell szagolgatnod.
#8 kösz a villámgyors kórképet, tehát beteg lelkületű vagyok.:D
Köpd ki a karót haver,nem egészséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!