Üdv mindenkinek! Szeretitek a váratlan vendégeket?
Utálom. Szerintem tiszteletlenség. Kitudja mit csinálok, csinálnék, vagy otthon vagyok-e. Szerencsére nálunk szokás előre jelezni, ha meglátogatjuk a másikat.
Volt olyan távolabbi rokon aki bejelentés nélkül jött, nem nyitottunk ajtót, mert semmi kedvünk nem volt a vendéghez, főleg gyűrötten pizsamában.
Szerintem az a normális, ha rácsörögsz a másikra. Már csak azért is, hogy ne indulj el potyára.
Nálunk a szülői háznál folyton átjáró ház volt, főleg a szomszéd néni szeretett átjárni amint anyuék megjöttek a munkából. De napi szinten.
A nővérem a szomszéd utcában lakik, sokat járunk egymáshoz, de előtte értesítjük a másikat. Volt h sétáltam a picivel, írtam neki h az utcájában vagyunk beugorhatunk e. Nem kaptam választ így nem mentünk arra. Én nem sértődtem meg. Később kiderült h ő irt hogy persze menjünk csak én nem kaptam meg az üzenetet :-)
Viszont bejelentés nélkül ide se jön senki. Mme is értem az olyat. Egyrészt ki tudja épp mit csinál a másik, másrészt ha nincs is otthon akkor tök potyára mennék.
Csak azt az egyet árulja el nekem valaki, hogy miért kell 10 évet arra várni, hogy a másikat megismerjük.? Előtte ezt nem láttad?
A kérdésedre is válaszolnék. Egyáltalán nem szeretem az olyan vendégeket, akik bejelentés nélkül jönnek. Nálunk van kukucska az ajtón, és megnézem ki az. Ha olyan beengedem, de ha épp nincs hozzá kedvem, akkor nem.
Utolsó 😂
Szerintem váratlanul beállítani vendégeskedni bunkóság. Még lehet ajtót sem nyitnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!