Üdv mindenkinek! Szeretitek a váratlan vendégeket?
Vannak ilyen emberek, de én nem ilyen vagyok, azért én is szeretnék valamikor nyugalmat az még el fogadom hogy ha egy évben 3x így állítanak be hozzám de hogy mindig azt már nem, mi az hogy fogadd el így őket? Alkalmazkodjanak,nem csak ők vannak a világon,nekem sógorom öccse ilyen hogy be állít 1-2x még oké de 5-6x már azért nem plusz ő még ott is alszik mindent el vár kaja,pia stb..
Én legalább alkalmazkodom és megkérdezem őket mikor érnek rá? és akkor megyek mindig csak, ha mégsem jó nekik akkor megbeszélek velük egy másik időpontot, legalább 1 hónappal előbb kérdezem meg őket vagy 3 héttel előbb, nekik is van életük,ezt én tiszteletben tartom egyszer csináltam olyat hogy megleptem őket de akkor csak 10 percre be köszöntem mert épp arra volt dolgom be sem mentem mert nem akartam zavarni őket, szerintem a normális ember kérdez és tervez még ha csak 30 percre is akarok el menni hozzájuk akkor is.
Nincs benned semmi hiba, bennük van a hiba,azóta a sógorom öccse is kezdi fel fogni a dolgokat évente már csak 3-4x csinál ilyet.
20F
Én nem szeretem egyáltalán, ha bejelentés nélkül jönnek. Anyukámtól nem bánnám egyedül, mert hozzá én is bármikor mehetek, de akkor is egyeztetünk vele is mindig.
Nálunk sem tetszett mindenkinek, de őszintén nem igazán érdekel. Nem vagyunk bunkók, ha alkalmas az idő, jöjjenek, de szóljanak már előtte legalább negyed órával.
Na jó példa ez, hogy miért nem várunk nemhogy 10, de egy évet se összeköltözéssel.
A párodnak a helyedben megmondanám, hogy te meg nem szereted a váratlan vendégeket, fogadjon el így. Sőt az sem korrekt, hogy ő ezt nem közölte előre.
Az ember a saját otthonában nyugalmat akar... Mondjuk az sem rossz ötlet, hogy állítsatok fel akkor ti mondjuk párszor késő este, hogy erre jártatok, ahhoz mit szólnak.
Ezt én is utálom amikor otthon kényelmesen teszem a dolgom vagy bármi olyat amit nyugiban szeretnék és jönnek a váratlan vendégek....
Nálunk ez nem jellemző, mert aki átjönne mindig ideszól előtte pár órával hogy rá-e érünk, vagy itthon leszünk stb...
Persze az én párom tesója is szeretett csak úgy idejönni, de mivel ez a páromnak sem tetszett így meglett neki mondva hogy azért szóljon ide ha jön mert lehet itthon sem leszünk vagy épp elmenni készülünk. Persze ez nem hatott rá így rászoktunk arra hogy amikor hívott akkor sunyiba kilestünk az ablakon és akkor amikor felvettük mondtuk hogy nem vagyunk itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!