Üdv mindenkinek! Szeretitek a váratlan vendégeket?
Sziasztok!
Én sem szeretem a váratlan vendégeket!Az előző házasságomban volt pár kellemetlen szituáció miatta!Én július 11.-én megyek a lányomhoz Pécsről-Celldömölkre pár napra,de már kb 2 hónapja elmondtam neki(megbeszéltük) 4 műszakban dolgozik,és egyeztettünk,hogy véletlen se zavarjuk,mert két 3 éves és egy 13 éves gyerekkel megyünk!
Én finoman,de megmondanám a páromnak,hogy ez nem szép tőlük,mert mi van,ha pl nem vagytok otthon vagy épp mást csináltok.....nehogy már nektek keljen igazodni a "vendégekhez"
Nem kell beállítani, az ilyen bologato hülyét, mint a férjed (vagy mi) ki kell dobbi a fenébe.
Ennyi.
Az biztos, hogy nem tudnék ilyen tutyimutyi eröszakos ("ez van fogadd el") fazonnal együtt élni.
Gyakorltilag innentöl kezdve MINDIG odapofátlankodhat bárki, és neked mosolyogva türni kell, vagy a párocskád is kiakad rád.
Tudod, mikor viselném el... gondolkozz el a közös jövön, ami - hacsak be nem csicskulsz nekik - nem lesz hosszu életü.
A párod természete kezd kijönni. Mondjuk nem értem, miért kell tíz évet várni egy összeköltözésre :(
Nagymama vagyok, sokszor vigyázok az unokáimra, hogy a szülők mehessenek dolgozni. Minden gyerekemhez van kulcsom, a gyerekeimnek is van az én lakásomhoz.
SOHA nem fordult elő, hogy önkényesen, kérdezés nélkül bementünk volna egymás lakásába! Ha "arra járunk", előtte telefon!
Szerintem ez alap illemszabály (kellene legyen) mindenkinek!
Anyukám testvére a családjával jön-megy amikor csak szeretne,de mint fentebb írták,ők család,nem pedig vendégek.
Mi sem szeretjük,ha valaki szó nélkül beállít. Elég kicsi a házunk,gyakran káosz van(amit 10 perc alatt gyönyörűen helyre lehet hozni),ha valaki jön,akkor kellemetlen,hogy ott a mosatlan a konyhapulton,vagy éppen főzés,vasalás,délutáni alvás... Én nagyon rosszul bírom a meleget,ilyenkor nyáron csak a minimális ruházat van rajtam,amit ugye egy idegennek nem igazán kellene látnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!