Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki végzi nálatok a házimunkát?

Ki végzi nálatok a házimunkát?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 20:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
85%

20-as uristen el sem tudnam kepzelni hogy mindenhez egy szivacsot hasznaljak :o mosogatashoz kulon szivacs van,

Pult torleshez,asztal torleshez kulon mosogato rongy

Furdoben meg vegkepp mindenhez kulon van minden

2021. jún. 9. 23:05
 22/43 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#21: A WC-hez egy szivacs, az oké. De miért kell a mosdókagylóhoz és kádhoz külön szivacs?
2021. jún. 9. 23:47
 23/43 anonim ***** válasza:
42%
Hát nálunk én meg édesanyám, a többiek másban segédkeznek
2021. jún. 10. 00:34
 24/43 anonim ***** válasza:
62%
Korábban már beírtam, hogy magam mindent, mivel szingli pasi vagyok. Amit nem értek és totál elképedek, hogy egyesek mennyire túltolják, fetisizálják a házimunkát. Holott ez csak egy kis szegmense az életünknek, mint a mosakodás, wc, étkezés, stb. Én pasiként egyedül élek egy 3 szobás lakásban, de direkt minimálkevés a bútor, szőnyegek nincsenek, így pl a takarítás 10 perc. A lakás központi helyén lévő konnektorba dugva a porszívót, elérem minden pontját. A mosás egy modern mosógép gyors progijával 15 perc alkalmanként ék 5, amíg teregetek. Általában könnyen elkészíthető, egyszerű ételeket csinálok, ami megint nem nagy vaszizdasz. Kb fél óra max, megenni meg 10 perc, elmosogatni megint 10 és ennyi. A házimunka rezsitevékenység, nem főszereplő az életemben. Pedig rend és tisztaság van nálam.
2021. jún. 10. 01:57
 25/43 anonim ***** válasza:
88%

24!

Én például a fürdőszoba takarítással szoktam jobban elbíbelődni, azért az kicsit macerásabb.

Nálunk például sok bútor van, szőnyegek, dísztárgyak, mivel nem egy lakásba akarok hazaérni, hanem az otthonomba, ahol kényelmesen érzem magam.

Arról meg már nem is beszélve, hogy 2 kisgyerekem van, akik előszeretettel csinálnak felfordulást.

2021. jún. 10. 02:09
 26/43 anonim ***** válasza:
63%

25

21-es vagyok nemtudom nekem ott is kulon szivacs van.

Engem zavar ha egy szivaccsal mosom ott ahol furdok vagy ahol epp fogatmosok :)

2021. jún. 10. 05:58
 27/43 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk mindenki kiveszi a részét. Hét közben én vagyok itthon hamarabb, ilyenkor enyém a házimunka java. A 10 éves lányom segít. Pl. felmos, kitereget...

Mivel olyan a munkahelyem, hogy sokszor szombatra is esik munkanapon, olyankor a férjem áll helyt. Ja, és ő gondozza a virágokat. Én - akaratomon kívül -, de a dísznövények gyilkosa vagyok. Egy kaktuszom él és növekszik 19 éve, de szerintem az én törődésem ellenére.

2021. jún. 10. 06:22
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezt úgy osztottuk fel, hogy amit én utálok azt ő csinálja, amit ő utál azt én csinálom. :D

Enyém a mosás, teregetés, ruhák elpakolása, ágynemű áthúzása, ablakpucolás, portörlés, porszívózás.

Utálok felmosni, ezért a férjem szokott, plusz sokszor átveszi tőlem a porszívózást. Ő nyírja a füvet, viszi ki a szemetet és a szelektívet.

Hétvégente általában a férjem főz bográcsban (az neki sokkal jobban megy) meg grillezni is ő szokott, hétköznap én főzök.

2021. jún. 10. 09:02
 29/43 anonim ***** válasza:
43%
Az összeset én. Miért? Mert voltam olyan hülye hogy az elején, meg amíg itthon voltam a gyerekkel, volt annyi időm meg kedvem hogy megcsináltam mindent,na meg ő csak dolgozik hát ne hogy mááár.Sajnos annyira f.sz hogy még a mosó, szárító gépet sem tudja elinditani,mosogatni is csak 1x mosogatott a 11 év alatt,főzni remekül tud egy évben 1x bográcsban, úgy hogy oda van elé minden rakva. Én elengedtem ezt a dolgot, nem rimánykodok többet, nem veszekszek érte, de úgy csinálok mindent ahogy nekem jó, és akkor amikor akarok,én is dolgozom és ha épp hulla vagyok nem főzök, rendelünk. Ha nincs kedvem mosogatni nem csinálom, majd holnap, úgy is megvár.
2021. jún. 10. 10:03
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki. Anya, apa, tesóm, én.
2021. jún. 10. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!