Ki végzi nálatok a házimunkát?
20-as uristen el sem tudnam kepzelni hogy mindenhez egy szivacsot hasznaljak :o mosogatashoz kulon szivacs van,
Pult torleshez,asztal torleshez kulon mosogato rongy
Furdoben meg vegkepp mindenhez kulon van minden
24!
Én például a fürdőszoba takarítással szoktam jobban elbíbelődni, azért az kicsit macerásabb.
Nálunk például sok bútor van, szőnyegek, dísztárgyak, mivel nem egy lakásba akarok hazaérni, hanem az otthonomba, ahol kényelmesen érzem magam.
Arról meg már nem is beszélve, hogy 2 kisgyerekem van, akik előszeretettel csinálnak felfordulást.
25
21-es vagyok nemtudom nekem ott is kulon szivacs van.
Engem zavar ha egy szivaccsal mosom ott ahol furdok vagy ahol epp fogatmosok :)
Nálunk mindenki kiveszi a részét. Hét közben én vagyok itthon hamarabb, ilyenkor enyém a házimunka java. A 10 éves lányom segít. Pl. felmos, kitereget...
Mivel olyan a munkahelyem, hogy sokszor szombatra is esik munkanapon, olyankor a férjem áll helyt. Ja, és ő gondozza a virágokat. Én - akaratomon kívül -, de a dísznövények gyilkosa vagyok. Egy kaktuszom él és növekszik 19 éve, de szerintem az én törődésem ellenére.
Mi ezt úgy osztottuk fel, hogy amit én utálok azt ő csinálja, amit ő utál azt én csinálom. :D
Enyém a mosás, teregetés, ruhák elpakolása, ágynemű áthúzása, ablakpucolás, portörlés, porszívózás.
Utálok felmosni, ezért a férjem szokott, plusz sokszor átveszi tőlem a porszívózást. Ő nyírja a füvet, viszi ki a szemetet és a szelektívet.
Hétvégente általában a férjem főz bográcsban (az neki sokkal jobban megy) meg grillezni is ő szokott, hétköznap én főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!