Nőkhöz írom a kérdés: Adnád a fiadnak a férjed keresztnevét?
A nagyobbik fia az ő nevét kapta, a második legkisebbnek pedig a második neve.🤦 Nem normális..
Úgyhogy amikor kiderült hogy fiúnk lesz, le is állítottam egyből :D (neki is a sajátját akarta😅)
FIUNK.
Tanuljatok már meg helyesen írni, ha gyereket szültök! Nem FIÚNK, nem a fiútokról van szó, akivel este csőröztök a moziban, hanem FIUNK, a fiatokról van szó!
Nekem a kisfiam második keresztneve lesz ugyanaz, mint az apukája keresztneve.
Azért döntöttem így, mert valahogy úgy hozta az élet, hogy apukám, apósom és férjem keresztneve is ugyanaz. Nekem ez nagyon tetszik :)
A kisfiam ezért fogja második keresztnévként megkapni. Ha nem szeretné, akkor nem fogja használni. Ez majd az ő döntése lesz.
Nem tartom jó ötletnek Mert az életben a név egyezés rengeteg kellemetlenséggel jár!Emelet egy más ember nem a szülő lekicsinyített mása.Ahogy elöttem is írták
Nálunk a családba sajnos sok ilyen van.Soha nem tudom felfogni miért Magam is apa nővérének a keresztnevét kaptam amít nagyon nem szeretek.Anya mesélte a nagyanyám követelte ha lány leszek ne merészeljenek más nevet adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!