Hogyan tudnék megszabadulni anyám új pasijától?
Anyukám talált magának egy pasit, apámnak nem rég mondta el. Ez a pasi elég gazdag, és mindig próbál hozzám és a húgaimhoz írtó kedves lenni, anyámat mindig megvédi, ha valami rosszat mondok rá, ami persze igaz is!
Nagyon idegesít, hogy ki akarja túrni apát a családból. Az is, hogy azt akarja, hogy megkedveljük, csakhogy anyámmal továbbra is együtt lehessen. A húgom már bedőlt neki, de én nem fogok!!!
A múltkor elmentünk könyvtárba, csak sajnos ő is jött velünk. Nagyon feltűnően hülyén viselkedtem, és morgós voltam. Anyámra is haragudtam, mert úgy volt, hogy elmegyünk a könyvtárba és arról nem volt szó, hogy a pasijához is, meghogy ő is velünk jön, ezért anyám lett a villámhárító! Én élveztem, hogy szekálhatom őket. Tudom csúnya dolog, de az se tetszett, hogy a pasi elvette aputól anyámat!!!
Aztán a könyvtárból az út a játszótérre vezetett. Egyáltalán nem akartam menni, húzni akartam hazafelé olvasni!
A játszón is goromba voltam, erre a pasi megkérdi, hogy haragszom- e rá?!
Még válasszal sem méltattam!
Szóval a kérdés, ezek után, hogy szabaduljak meg tőle, hogy semmi kedve ne legyen arra, hogy összeköltözzön velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!