Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesapám párja megint babát...

Édesapám párja megint babát vár, ezzel alaposan keresztül húzva az egész család életét. Ezután mégis, hogyan ne legyen folyamatos feszültség családon belül?

Figyelt kérdés

Együtt élünk édesapám, a párja, a közös lányuk (1,5 éves) és én a férjemmel és gyerekeinkkel. Úgy volt megbeszélve, hogy én maradok itthon a gyerekekkel, ő meg elmegy dolgozni. Így kicsit helyrebillenne a családi kassza és tudnánk egyről a kettőre lépni. A héten viszont kiderült, hogy megint terhes (17 hetes), így szinte reménytelen, hogy munkát találjon. Azóta valósággal remeg a levegő olyan feszült mindenki. Ez senkinek sem jó és újratervezés sem lehet addig amíg mindenki a másik torkának akar ugrani.

Hogyan tudnám esetleg előremozdítani a dolgokat?

2021. ápr. 30. 12:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezt én se értem...
2021. ápr. 30. 17:21
 42/50 anonim ***** válasza:
42%

Bocs, hogy nem a kétdésre válaszolok, de kibökte a szemem az egyik komment, miszerint apukád nyugdíjasként nem lesz képes eltartani a gyereket.

Nos, az én édesapám az egész életét végigdolgozta, de a nyugdíjba vonulása előtti munkahelyén valami szánalmas, közalkalmazotti alamizsnát kapott, ergo most a nyugdíja sokkal több, mint a legutóbbi fizuja. Éljen Magyarország...

2021. ápr. 30. 17:28
 43/50 anonim ***** válasza:
79%
42-es, nem értem. Mit szeretnél, hogy kevesebb legyen a nyugdíja, mint a legutóbbi fizetése?
2021. ápr. 30. 17:43
 44/50 anonim ***** válasza:
81%
A nőt azért mindenképpen el kellene küldeni, ha ennyi idős, genetikai vizsgálatra, mert ha van valamilyen kiszűrhető betegsége a magzatnak, akkor még meg lehet szakítani a terhességet, és ez esetben meg is kellene. Gondoljatok bele, hogyha tényleg beteg és megszületik, akkor huszonéves korában már vagy árva lesz, vagy olyan állapotban lesznek már a szülei, hogy nem tudnak gondoskodni róla, ti sem lesztek már fiatalok, szóval a gondozása a te gyerekeidre maradna, akik közül ketten ugye szintén gondozást fognak (lehet) igényelni.
2021. ápr. 30. 17:48
 45/50 anonim ***** válasza:
92%

Számomra is sok sebből verzik a dolog...

Külön kasszan vagytok, de mégis aggódsz a saját anyagiatokért, mert a nő terhes. Nektek ahhoz mi közötök?!

Pcos-s, spiralja van. Terhes lesz, de a 17.hétig nem tünik fel neki...

2021. ápr. 30. 17:52
 46/50 anonim ***** válasza:
21%
Na, de ha akkor jól jött apukád, amikor a házra építettetek, gondolom jelzáloggal, akkor olyankor is legyen jó, amikor neki van szüksége segítségre. Meg ha nem filléres, anyagi gondjaitok vannak, akkor nehogy már sajnálj egy mondhatni meddő nőtől egy gyereket, anya létedre...
2021. máj. 1. 07:16
 47/50 anonim ***** válasza:
79%

Pcose van és spirált használ, 42 éves, gyakorlatilag jó hogy nem full meddő, és felcsinálta egy 60as öreg akinek a spermái éppen csak mozognak még. Hát persze. És mind együtt éltek, mint egy szép boldog fura roma család, sok éve, és most először halvány fogalmad sincs, mi legyen, pedig igazából a körülményeitek évek óta változatlanok.

Szerintem ez csak kamu az igényesebb verzióból.

2021. máj. 1. 07:45
 48/50 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem 40 évesen apuciéknál lakni - oda vinni a pasit meg gyereket is oda tolni - eléggé gáz...

RÉG el kellett volna költöznötök, SAJÁT életet kialakítani, és akkor nem lennétek most ekkora szrban.

2021. máj. 1. 10:47
 49/50 anonim ***** válasza:
38%

Egyébként ez egy jól összerakott kamu, bár ott buktad a dolgot, hogy túltoltad.

- 40 éves PCOS-ás + spirál és nem tudja, hogy terhes a 17. hétig

- neked egy visszamaradt + egy sni-s gyerek

- apád 68 éves, kb már nem is áll fel neki de tud csinálni egy gyereket

- plusz mindannyian együtt laktok mint a putriban a C-k

Aha, mesélj még.

2021. máj. 1. 10:52
 50/50 anonim ***** válasza:
96%

Avaly: Tanulj már meg olvasni. A ház az övé, az anyai nagyszüleitől örökölte. Két szinten három külön lakás van benne, ha ez neked putri, akkor az összes társasház is az. A fater 63 éves, nem 68, bár ez a sztori szempontjából irreleváns.

Azt amúgy simán elhiszem, hogy a terhes nő épp azért nem vette észre, hogy terhes, mert a betegsége miatt eleve rendszertelen a vérzése.

2021. máj. 1. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!