Édesapám párja megint babát vár, ezzel alaposan keresztül húzva az egész család életét. Ezután mégis, hogyan ne legyen folyamatos feszültség családon belül?
Együtt élünk édesapám, a párja, a közös lányuk (1,5 éves) és én a férjemmel és gyerekeinkkel. Úgy volt megbeszélve, hogy én maradok itthon a gyerekekkel, ő meg elmegy dolgozni. Így kicsit helyrebillenne a családi kassza és tudnánk egyről a kettőre lépni. A héten viszont kiderült, hogy megint terhes (17 hetes), így szinte reménytelen, hogy munkát találjon. Azóta valósággal remeg a levegő olyan feszült mindenki. Ez senkinek sem jó és újratervezés sem lehet addig amíg mindenki a másik torkának akar ugrani.
Hogyan tudnám esetleg előremozdítani a dolgokat?
Bocs, hogy nem a kétdésre válaszolok, de kibökte a szemem az egyik komment, miszerint apukád nyugdíjasként nem lesz képes eltartani a gyereket.
Nos, az én édesapám az egész életét végigdolgozta, de a nyugdíjba vonulása előtti munkahelyén valami szánalmas, közalkalmazotti alamizsnát kapott, ergo most a nyugdíja sokkal több, mint a legutóbbi fizuja. Éljen Magyarország...
Számomra is sok sebből verzik a dolog...
Külön kasszan vagytok, de mégis aggódsz a saját anyagiatokért, mert a nő terhes. Nektek ahhoz mi közötök?!
Pcos-s, spiralja van. Terhes lesz, de a 17.hétig nem tünik fel neki...
Pcose van és spirált használ, 42 éves, gyakorlatilag jó hogy nem full meddő, és felcsinálta egy 60as öreg akinek a spermái éppen csak mozognak még. Hát persze. És mind együtt éltek, mint egy szép boldog fura roma család, sok éve, és most először halvány fogalmad sincs, mi legyen, pedig igazából a körülményeitek évek óta változatlanok.
Szerintem ez csak kamu az igényesebb verzióból.
Szerintem 40 évesen apuciéknál lakni - oda vinni a pasit meg gyereket is oda tolni - eléggé gáz...
RÉG el kellett volna költöznötök, SAJÁT életet kialakítani, és akkor nem lennétek most ekkora szrban.
Egyébként ez egy jól összerakott kamu, bár ott buktad a dolgot, hogy túltoltad.
- 40 éves PCOS-ás + spirál és nem tudja, hogy terhes a 17. hétig
- neked egy visszamaradt + egy sni-s gyerek
- apád 68 éves, kb már nem is áll fel neki de tud csinálni egy gyereket
- plusz mindannyian együtt laktok mint a putriban a C-k
Aha, mesélj még.
Avaly: Tanulj már meg olvasni. A ház az övé, az anyai nagyszüleitől örökölte. Két szinten három külön lakás van benne, ha ez neked putri, akkor az összes társasház is az. A fater 63 éves, nem 68, bár ez a sztori szempontjából irreleváns.
Azt amúgy simán elhiszem, hogy a terhes nő épp azért nem vette észre, hogy terhes, mert a betegsége miatt eleve rendszertelen a vérzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!