Mit tegyek, ha a férjem és a fiam között folyamatosan feszültség van, veszekednek, vitáznak?
Mennyi idős a gyerek? Az én 8 éves kisfiam és a férjem között most kezd helyrejönni a kapcsolat, korábban a kisfiamnál olyan szinten tombolt az Elektra-komplexus (ami a lányoknál az Oedipus-szindróma), hogy már-már elviselhetetlen volt, ahogy kiszorította az apját az életünkből. Persze, a férjem tanult, olvasott ember (én is ismerem a jelenséget), tudta, hogy életkori jelenség, tudta kezelni, de nem volt Neki sem könnyű.
Valahogy túl kell élni, ha erről van szó, persze, sok más dolog is állhat a háttérben.
2!
Hol olvastad, hogy erről van szó? A kérdező feltett egy kérdést, ami körülbelül millióféleképp értelmezhető
Talán, ha leírnád, hány éves a fiad....
Nem mindegy, hogy dackorszakban van, vagy kamaszodik.
3-as,köszi,igazad van, összekutyultam.
4-es,írtam,hogy "ha erről van szó", meg azt is írtam, hogy sok más dolog is állhat a háttérben. Azt gondolom, nem az én szövegértésemmel van gond.
8!
De, tökmindegy hogy a férj az apa vagy sem, sőt, az is mindegy, hogy hány éves a gyerek, kinek milyen színű a szeme és ki szereti a palacsintát . Ami nem mindegy, az az, hogy min vitáznak és higy kinek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!