Anyukám kirakott a házból. Mihez kezdhetnék?
Menj dolgozni, nem kell túlagyalni, mit vársz ?
Adományokat ?
Max kérd meg őket hogy addig maradhass amíg találsz munkát.
De ha ez nem jó, akkor van pénzed, szóval tudsz szobát bérelni, covid miatt most még olcsók is a hostelek...
Nem hiszem el hogy csak 6 évvel vagy fiatalabb nálam, de tényleg ennyire életképtelen vagy ?!
PL
rezsiköltség nincs, és kaukciós se, és még egy ideig így marad mert nincsen forgalom
Sok álszent... Mindenki most úgy csinál mintha ő mindig engedelmeskedett volna a szüleinek meg nem dugott volna...
Ha az anyja ennyire vallásos akkor ugyebár illik megbocsátani ha vétkezik valaki, de főleg nen rakom ki a tanuló gyerekemet az utcára
44
Senki nem írt ilyet.
Amúgy jogilag majdnem okés az hogy kitette, a kérdező nem reklamálhat ilyen szempontból túl sokat.
Illetve a leírtak alapján nincs olyan nagy baj, nem értem miért ide jön "sírni".
Nem értem az ilyet. Tényleg fontosabb a dugás, mint hogy tető legyen a fejed felett és normálisan be tudd fejezni az iskolát?
Sajnálom, hogy ilyenek a szüleid, de gondolom nem egyik percről a másikra váltak ilyenné. Amíg rájuk vagy utalva, addig sajnos úgy kell táncolni, ahogy ők fütyülnek. Próbáld meg visszakönyörögni magad és tartsd csukva a lábaid amíg nem lesz hová menned. Hajléktalanként vagy nyomorogva, bizonytalanságban élni nagyon nem buli.
#42 Mondjuk mosni és főzni nem tudom, hogy mennyire lehet, azért ha mindig étteremben kell ennie, akkor az megdobja az árat. Takarítási költség és társai.
Egy szobát 50+rezsiért ki tud bérelni, talán olcsóbban is, ha szerencséje van. A családi pótlékot meg kérd, hogy neked utalják. Beszéld meg a családdal, hogy június végéig maradhass és rakd össze a kauciót.
Sosem értettem, hogy miért kell a szülőnek beszámolni a nemi életről. Vagy rátok nyitott? Vagy honnan tudja?
Egyébként meg az ilyen szülőről is megvan a véleményem... ez sose szeretett, csak világra pottyantott, és nőttél mellette.
Az iskoládban kérj segítséget, osztályfőnök, iskolapszichológus stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!