Van itt olyan akit a szülei semmire nem tanították meg és mindent magadtól kellett később megtanulnod?
Nekem! Kb. amit írsz. Sok nehézséget mondjuk nem okozott, könnyen rájöttem eddig mindenre.
N
Mondjuk furák nekem ezek a válaszok, pl. engem is mindig kizavart anyukám a konyhájából, hogy ne legyek láb alatt és tilos volt főznöm... de hát tele a net receptekkel, leírásokkal, videókkal. Plusz ott vannak a barátok, akikkel közösen lehetett sütögetni.
Takarítás szintén, meg volt tiltva mert "elrontom" a gépeket, meg amúgy se tudok "jól" takarítani... Hagytam a fenébe, később meg nem volt nagy kihívás rájönni, hogy hogyan kell kádat pucolni meg porszívózni...
Női higiénia is nagyrészt józan ész, a menstruációs eszközöknek van leírása hogy hogyan kell használni, plusz ott a védőnő, nőgyógyász aki segíthet. Plusz az internet, ha az ember tudja hogy mi a normális forrás.
Szóval nekem (amellett hogy teljesen átérzem, milyen az ha a szülők aktívan tiltják az ilyesmit) eléggé furcsa, hogy vannak akiknek ez óriási kihívás...
A nők mindig kidumálják magukat, hogy miért nem tanultak meg pl. főzni még 30-40 évesen sem.
A lényeg, hogy erről mindig csak más tehet.
Vagy a szülők, vagy az anyósék, vagy eleve mindenért a férfiak a felelősek.
Ők semmiről sem tehetnek.
Ott se voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!