Van itt olyan akit a szülei semmire nem tanították meg és mindent magadtól kellett később megtanulnod?
#24: Igen, én speciel ki voltam küldve a konyhából, azzal, hogy nekem nincs ott helyem. Ha akarok valami hasznosat csinálni, menjek tanulni. Óriási intelligenciára van ám ahhoz szükség, hogy elhidd, hogy más nem úgy nőtt fel, mint te...
De ha nem is így lett volna, szerintem nagyon kevés az a tizenéves, akit elküldenek a konyhából 100-szor, hogy ne segítsen főzni, és továbbra is ott áll a szülő fölött, hogy na, nekem nincs jobb dolgom, titokban lesem, hogyan főz anyám, LOL.
Én pontosan emlékszem arra, hogy hogyan koptatták minden egyes nap a szájukat az osztálytársaim, hogy ezt kell csinálni otthon, azt kell csinálni otthon, kb. biztos vagyok benne, hogy 15 évesen senki nem csinált volna semmi házimunkát magától, ha ezt nem várják el, vagy nem erre van szoktatva kicsi kora óta. Hogy őszinte legyek, ha megengedhetném magamnak, most se én végezném ezeket a dolgokat, mert semmi öröm sincsen benne. Én sajnálom azt, aki ezeknél nem tudja jobban eltölteni az idejét.
22 de, én kiváncsi voltam, odamentem, tanultam, mert érdekel. de enm mindenki ilyen. 14 évesen még nem látod át, nem fogod fel, hogy eljön majd az idő, amikor anya nem lesz ott hogy megcsinálja neked. aztán mikor odakerülsz, akkor lesel hogy most mit is kéne csinálnod.
23 én is ismertem ilyen családot, ott anyuka ötlete volt hogy a gyerek nem csinálhat semmit
Két véglet van. Az első, tényleg útban van neki a gyerek, ne legyen lábalatt.
A második, ahol a gyerek lusta. Pl, 11-ig alszik. Majd mikor felébred s megkérdezik tőle,hogy éhes vagy kicsim, egyből idejön sírni ,hogy őt baxogatják a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!