A munkámhoz tartozó anyagokat munkaidőben vagy szabadidőben kell megtanulnom?
Megkaptam egy szoftverfejlesztő cég field sales pozícióját, és rengeteg anyagot kaptam a megoldásainkról, amit értelemszerűen teljesen ismernem kell kívülről-belülről.
Korábban még nem voltam ilyen helyzetben, mert őszintén megmondom, hogy ez egy olyan pozíció, amihez azért még 3-4 évet el kellett volna töltenem a szakmában, de mindent megpróbálok megtenni, mert irtó jól fizetnek.
Tehát a lényeg: ezeket az anyagokat otthon kell tanulgatnom, vagy simán az irodában munkaidőben?
Nekem ez nem teljesen egyértelmű, és megkérdezni pedig nem merem.
Előre is köszi.
Köszönöm szépen!
Úgy tűnik, hogy otthon is kell majd, mert jövő szerdára már leszervezték az első tárgyalásomat. :D
Mentek a zöld kezek.
ahogy írták, jobb helyen a munkahely biztosít időkeretet a munkaidőből a munkaerő képzésére - persze jobb helyen eleve olyan munkaerőt vesznek fel, aki elég képzett és minél kevesebb betanulást igényel a munkába állítása.
szóval ha neked nem biztosítanak erre időt munkaidőben, akkor valószínűleg kénytelen leszel munkaidőn túl megtanulni. ez pedig az első lépés a túlórák felé, amire sok cég igencsak rá akar szoktatni, mert nekik ez annyira jól bejött már...
"olyan munkaerőt vesznek fel, aki elég képzett és minél kevesebb betanulást igényel"
Ez a cél, de egyáltalán nem ritka, hogy egy mérnöki pozícióban a felvett ember hat hónapig csak viszi a pénzt, mert annyi idő, amire belejön a belsős folyamatokba és megérti, hogy kell a belsős rendszerekkel hatékonyan dolgozni. Sokszor ennyi idő kell, hogy kitermelje a bérét és el tudjon kezdeni profitot hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!