Nevelőotthonba kell mennem ezek után?
Szia!
Nem csak nevelőotthonba, hanem nevelő szülőkhöz is kerülhetsz.
De ha a rokonaid között van olyan, aki elvállalja a további nevelésedet akkor családba fogadnak és attól kezdve ők nevelnek fel.
Ezt az illetékes gyámhivatalnál lehet kérni.
14.30:Igazad van!Sokkal jobban jár,ha népművészeti edény lesz belőle!
Miért 15 évesen nem bír házimunkát végezni?Diákmunkát keresni?Netán a 19 éves tesójának is még ki kell törölni a hátsóját?
Azt látom,hogy van annyira fiatal,hogy azt hiszi,hogy majd bekerül Roxfortba,vagy Madonna örökbe fogadja.Esetleg Angelina Jolie...
Neki ezek a sz.ar lapok jutottak.Ha bedobja biztos veszt,ha blöfföl,még nyerhet is...
Vagy szerinted két kézzel kapkodnak a munkahelyek a nevelőotthonos munkavállalók után.Vagy láttál olyan hirdetést,hogy valaki onnan szeretne férjet/feleséget?
14.46:tudod hány perc alatt fognak kiutálni a jónevű gimnáziumból,ha nevelőotthonos leszel?Egy perc se kell hozzá.
A tesód vegyen ki egy albérletet,te kérj kollégiumot,aztán hétvégenként tesóhoz mész,nem haza.Ennyi.
Semmi gond nincs, szoktam mosogatni, porszívózni, főzni is. Megtanultam már pár dolgot, mivel anyám nem igen jár haza és ilyenkor nem is főz, tehát.. Nem hittem eddig sem azt, hogy Roxfortba bekerülhetnék és azt sem, hogy Madonna vagy Angelina Jolie örökbe fogadjon. Csupán csak egy kis segítséget kértem és erőt, hogy minden sikerüljön. Örülök, hogy neked minden jól sikerült és felneveltek, nekem ez nem jutott.
Csupán csak megkérdeztem, hogy mit is tehetnék. Tesóm még tanul. Nem tud dolgozni, ahogy én sem. Esetleg én meggyet tudnék szedni egy tanyán, mert 15 évesen ez illegális lenne, olvass utána. Tesóm is keresett diákmunkát, átvágták. Fele pénzt fizettek. Ennyit erről.
Ti meg mi a fenéről beszéltek? Komolyan azt akarjátok mondani, hogy egy 15 éves kamaszodó gyerek saját magát tartsa el? Ti talán eltartotátok magatokat 15 évesen? Nem igaz, hogy épelméjűek vagytok, komolyan mondom.
Meg a tesója miből vegyen ki albérletet? Zsebből? Nagyon tele lehettek ti lével, ha így gondoljátok. Gondolom a tesója is sulizik, akkor mellette nehezne keresne annyit h fizetni tudjon egy lakásbért, havi rezsit, plusz kaját, plusz a tesójának a suliban a költségeket, meg a saját iskoláját is. Nekem mindkét szülőm dolgozik, az egyik 400, a másik 500 euro értékben kap fizetést, mégsem tudnánk fizetni az egyetemet, ha lecsúsznék az állami költségvetésről.
Álomvilágban életek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!