Ma temetésre kell mennem, de még sose voltam és mi illik és mi nem? Mikor mennyek oda részvétet nyilvánítani?
Mi mindenkinek köszönéskor mondunk részvétet, így biztos senki nem marad ki.
Feketébe menj, smink lehet, az is sötétebb de szolid.
Viselkedés: mondd el a részvétet, ülj a barátod mellé. Valszeg valamennyit beszélgetni is fognak veled, de nem sokat. Főleg a papával közös élmények lesznek középpontban, emlékek, úgyh csak csendben figyelj, érdekes-szép dolgokat hallhatsz. :)
Ha érdeklődnek felőled, ne két szóban, de ne is 20 perces monológban válaszolj, csak a lényegre szorítkozz.
Részvétet akkor kívánj,amikor a többiek is mondják.Általában köszönéskor szokták,vagy a szertartás végén.
Semmiképpen ne farmerban,színesben, még ha virágosban mész,az is olyan legyen,hogy sötét színű alap,nagyon apró virágokkal.Szal azért szerintem nem muszáj szín tiszta feketében menni,de semiképp ne legyen kihívó,feltűnő.
Szolid,visszafogott anyagában mintás,vagy ilyesmi ruha megteszi.
Az ilyet gondolom nem kell mondani hogy ne ott kapj röhögőgörcsöt,stb..
Ja, ha beszélgetnek veled, ne panaszkodj, ne fogyókúrás, sminkes, libás témáról beszélj. Nem fogják tolerálni, ha egy tyúkként mutatkozol be.
Más: erre az egy napra függeszd fel a fogyód. Persze, ne zabáld teli magad, de ne utasíts el kaját, inkább szedj mindenből pici adagot. Ha "megszólnak érte", indokként ne a súlytartást mondd, hanem, h többfélét is meg szeretnél kóstolni.
(Off: ki beszélt itt fogyókúráról?!)
On:
Légy visszafogott és csendes. Nem kell full feketében menned, fehér blúz-fekete szoknya, vagy szürke összeállítás is mehet, hiszen nem vagy rokon. Inkább húzódj vissza a háttérbe, és bemutatkozáskor nyilváníts részvétet, ahogy írták előttem is. (Vigyázz, nehogy az izgalomban az "örülök, hogy találkoztunk" jöjjön a szádra!) Egyébként semmit nem kell csinálnod, menj a tömeggel.
A viselkedést úgyis látni fogod.
Ha a barátod elgyengülne, legyél mellette te is, bátorításul-támaszul.
Ha ilyen figyelmes vagy, hogy itt is rákérdeztél, abból látszik, hogy komolyan veszed, biztosan nem lesz semmi gond.
Részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!