Ma temetésre kell mennem, de még sose voltam és mi illik és mi nem? Mikor mennyek oda részvétet nyilvánítani?
Figyelt kérdés
A barátom papájának ma van a temetése, a családját alig ismerem, de ők szeretnék ha elmennénk . ( a barátommal 2 hónapja vagyunk együtt) még sose voltam temetésen, és nem tudom hogy mit kéne csinálnom . Főleg hogy szinte az egész napot a családjával kell töltenem, és nem tudom hogy mikor mondjak részvétet, a temetésen, vagy mikor bemutatkozok? Egyáltalán hogy viselkedjek velük? , mik a szokások? Léci minél előbb írjatok válaszokat2011. aug. 10. 08:58
21/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat : ) sokat segítenek : ) hát van egy sötét zöld selyem blúzom , de arra pl barátom is azt mondta h az nem oda illene . anyum pl azt mondta h a fehér teljesen jó lesz , mert nem vagyok úgy hozzátartozója és nem én gyászolom . annak azért örülnék ha hátul meghúzódhatnék , de a barátomat meg nem hagyhatom egyedül ..
2011. aug. 10. 09:37
22/22 anonim válasza:
Vigyázz ezzel a támasz dologgal is.
Mi közel egy éve voltunk együtt a párommal, amikor meghalt a nagyija. Én megkérdeztem tőle és a családtól, hogy szeretné-e ha mellette lennék.
Sajnos nekem volt olyan hozzátartozóm, akinek a temetésén nem szerettem volna, ha valaki ott áll mellettem aki alig ismerte, így öcsémmel karoltuk inkább egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!