Ma temetésre kell mennem, de még sose voltam és mi illik és mi nem? Mikor mennyek oda részvétet nyilvánítani?
9:06 "többfélét is meg szeretnél kóstolni"??? a lehető legrosszabb, nem kaját kóstolgatni megy oda.
Köszönöm nem. max nincs étvágyam, kész.
Igen, én vinnék egyetlen szál virágot. az olyan szép. Néha a kevesebb több.
Ne parázz nagyon rá a dologra. Lehet, hogy a temetés utáni tor se lesz olyan borzasztó, mint ahogy képzeled. Voltam már kifejezetten elviselhetőn is.
Jézus, én sem úgy értettem, h bezabál!
Csak nekem már volt, h nem igazán voltam kajás, meg étvágyam sem volt, de tukmálták a kaját. H ne csináld már, h nem eszel, meg kóstold meg, miért csak ennyit szedsz... igen, temetésen. Hiába mondtam, h nem kérek, akaratoskodtak :(
Szedtem, aztán az volt a baj, h sütiből miért nem eszek...
Azért mondtam, h ha kifogsz egy ilyen emberkét. Azóta mindig szedek a hidegtálból mindenből egy keveset (egy kicsi fasírt, többféle sali, de pici adag, úgy h egy kistányérra ráférjen). És akkor még sütit is tudok enni, és nem szól meg z illető, h miért nem eszek.
Öhm, nincs valami sötét színű (kék, zöld, mélybordó) elegáns felsőd?
Nekem a fekete-fehér kombóról az ünnepségek jutnak eszembe.
Akkor még néhány jó tanács.. mivel én voltam már úgy temetésen,hogy a barátom hozzátartozóját temették:
A fekete fehér jó, mint öltözék. Ha hosszú a hajad fogd össze és tehetsz bele fekte hagumit, kendőt ilyesmit. Nem fontos de lehet.
amikor odamész a barátodékhoz ródd le a kegyeletet, vagyis ott nyilváníts mindenkinek részévtet akinek eddig nem tetted. Nem a legjobb alkalom arra, ohgy bemutassanak a többieknek... de ha már a szülők kérték legyél ott akkor illik támogatni a barátod. Tehát legyél mellette.
Temetés alatt míg a koporsó mellett állnak a közeli hozzátartozók nyugodtan állj a barátod mellé még a kezét is meg foghatod. Igen vigyél virágot.. elég egy szál valami ( rózsa, gerbera, kála stb szegfű olyan pórias, színe legyen fehér)
A sírbál szoktak felénk a temetésen részt vevők részvétet nyilvánítani miután már bezárták és rajta vannak a virágok. Én ilyenkor szépen a háttérbe húzódnék, mert nekem nem volt rokon a papa.
Ha kellemetlennek érzed a halott siratáson,hogy maradj mond meg a barátodnak és a szüleinek, hogy nem maradnál.. majd más alkalommal megismered a többi rokont.
Szerintem nem is kell ott lenned ( nem feltétlen illik)
A temetésen rakd a sírra a virágot. Nem a hozzátartozóknak viszed, hanem az elhunytnak.
A fehér blúzzal én vigyáznék, felénk mindenki ekte feketében szokott menni. Ciki ha csak rajtad van fehér blúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!