Boldogság vagy békesség?
Van egy párkapcsolatom 1 éve, titokban vagyunk együtt.
Szüleimmel élek , nincs lehetőségem most elköltözésre, se külön, se a páromhoz, pedig tudom az lenne rá a megoldás.
Ismerik a páromat, de nem tudják hogy közünk van egymáshoz. Nagyon nem kedvelik és szó szerint tiltanak tőle , sosem indokolják meg mi bajuk van vele ha megkérdezem de szerintem a korkülönbség miatt..
És szeretjük egymást, nem akarunk egymás nélkül lenni, de nagyon nyomaszt lelkileg mindkettőnket ez a helyzet..
Legyek a szerelmemmel és válasszam a boldogságot de harag a szülőkkel vagy válasszam a magányt , boldogtalanul de ők megkapják amit akarnak és béke van?
Én 22 , a párom 33
11-12. Igazatok van, tényleg nagy a megfelelni akarás bennem és tényleg szomorú, hogy képes lennék a boldogságot ellökni magamtól azért csakhogy békesség legyen..
És 7-es, nem, nem tudom mi bajuk lehet vele, sohasem indokolják meg, lezárják annyival hogy tartsam meg tőle távolságot és ő más világ, kerüljem el ..
Pedig jó állása van, háza van, viszonylag jómódú, nincs semmi rossz múltja és valamiért mégsem szimpatizálnak vele..
13-as. Igen, én is gondoltam már erre,hogy mi van ha történik valami ami miatt a kapcsolatunknak vége lesz és velem a család haragban van.
De az is igaz, ha rájönnek hogy miattuk képes lennék bárkit elmarni magam mellől, bármikor megtehetik ezt utána..
El kell mondanom nekik, de az hogy áldásukat adják, az esélytelen lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!