Boldogság vagy békesség?
Van egy párkapcsolatom 1 éve, titokban vagyunk együtt.
Szüleimmel élek , nincs lehetőségem most elköltözésre, se külön, se a páromhoz, pedig tudom az lenne rá a megoldás.
Ismerik a páromat, de nem tudják hogy közünk van egymáshoz. Nagyon nem kedvelik és szó szerint tiltanak tőle , sosem indokolják meg mi bajuk van vele ha megkérdezem de szerintem a korkülönbség miatt..
És szeretjük egymást, nem akarunk egymás nélkül lenni, de nagyon nyomaszt lelkileg mindkettőnket ez a helyzet..
Legyek a szerelmemmel és válasszam a boldogságot de harag a szülőkkel vagy válasszam a magányt , boldogtalanul de ők megkapják amit akarnak és béke van?
Én 22 , a párom 33
Ő már hívott hogy menjek oda, legyek vele, de most a vírus miatt az édesanyja odaköltözött hozzá , aki sűrűn összefut a szüleimmel boltba, piacon..
Miattam van ez az egész helyzet mert nem tudom melyik irányba döntsek..
A 11 év ez esetben még határeset, belefér.
Mostanság olvashattunk itt tényleg elmebeteg eseteket, mikor a 18 éves csajt az apja haverja, egy negyvenes faszi döngette... Az a szomorúbb, hogy egyesek szerint ez normális...
Várjátok meg a korona végét, utána lehet költözködni.
9. Annyiból normális, hogy a 18 éves csaj teljesen érett és nőies, vonzó lehet, és a 40-es férfi is férfi, tehát nem csoda, ha van vonzódás, vágy. Te inkább az erkölcsi oldalára gondolsz, amit nem tartasz normálisnak, de minden normális férfi vágyat érezhet egy fiatal nő iránt. Más kérdés, hogy uralkodni a vágyakon az miért hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!