Párom gyerekét haza kell vinnem a szüleimhez bemutatni?
Elég új nekem ez a dolog, nincs ebben tapasztalatom. Páromat be szeretném mutatni szüleimnek viszont mindig kérdezi hogy a gyermeke is jöhetne-e?
Viszont úgy vagyok vele, hogy amíg őt sem ismerik, így nem szeretném őket gyerekestül lerohanni.
Szeretem és elfogadom a gyermekét, de kicsit kavarognak bennem az érzelmek, hogy ugyanis annak a kisgyereknek az én szüleimhez semmi köze, hisz van neki családja.
Szóval elvárható az, hogy nekem haza kell vinnem a kisgyermeket is a szüleimhez vagy ez lehet az én döntésem is?
30!
Nyilván nem ezt mondják neki. Eleve ha a kérdező így gondolkodik, esélytelen, hoyg annak a ygereknek valaha az ő szülei a nagyszüleik legyenek.
32!
Az én gyerekemre meg úgy tekint az anyósom, mintha a saját unokája lenne. Probléma?
31-32-33-34-re:
Csakhogy itt nem erről van szó.
ELSŐ találkozásról van szó a kérdező szüleivel. Amikor a kérdező szülei ELŐSZÖR látnák gyermekük választottját.
Értelemszerűen beszélgetni akarnak vele, mint felnőtt a felnőttel. Meg akarják ismerni, milyen embert választott a párjuk.
Ebből a szemszögből kéne nézni, hogy ha ott a gyerek is (akiről még mindig nem tudjuk, hány éves, mert a kérdező hallgat, mint sz... a gyomban), szóval ha ott a gyerek is, akkor mennyire tudnának így beszélgetni.
Én (és sokan mások) ezért javasoltuk, hogy elsőre ne menjen a (kis?)gyerek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!