Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom gyerekét haza kell...

Párom gyerekét haza kell vinnem a szüleimhez bemutatni?

Figyelt kérdés

Elég új nekem ez a dolog, nincs ebben tapasztalatom. Páromat be szeretném mutatni szüleimnek viszont mindig kérdezi hogy a gyermeke is jöhetne-e?

Viszont úgy vagyok vele, hogy amíg őt sem ismerik, így nem szeretném őket gyerekestül lerohanni.

Szeretem és elfogadom a gyermekét, de kicsit kavarognak bennem az érzelmek, hogy ugyanis annak a kisgyereknek az én szüleimhez semmi köze, hisz van neki családja.

Szóval elvárható az, hogy nekem haza kell vinnem a kisgyermeket is a szüleimhez vagy ez lehet az én döntésem is?

2021. márc. 19. 12:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
71%

Nem lehet, hogy a logisztika miatt kérdezte?

- Drágám, a hétvégén bemutatnálak a szüleimnek, mit szólsz hozzá?

- Jöhet a fiam is?

- Nem.

- Akkor halasszuk jövő hétre, mert ezen a hétvégén nálam van a gyerek.

2021. márc. 19. 12:50
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
Én gyerek voltam ilyen helyzetben, apám új feleségének családjához csak azután mentünk, hogy ők megismerkedtek előtte. Hozzáteszem engem gyerekként egyáltalán nem érdekeltek az új feleség szülei. Normálisan köszöntem nekik, bemutatkoztam, de nekem idegen "senkik" voltak, akikhez csak úgy menni kellett, mert máshova nem tudtak addig lepasszolni. Kedvesek voltak velem, szóval nem voltak gonoszok, de nem tekintettem őket családomnak. Ők az új feleség családja voltak a fejemben. Úgyhogy annyira nem csinálnék ebből lelkiismereti kérdést, egyáltalán nem biztos, hogy a gyereket annyira izgatják a szüleid. Muszájból jópofizni meg ráér később is.
2021. márc. 19. 13:05
 13/37 anonim ***** válasza:
88%

Én sem vinném a gyereket elsőre.

Először ismerkedjenek a felnőttek kötetlenül, ha ott van egy kisgyerek nem lehet egy normálisat beszélgetni se, mert általában a gyerekek kerülnek be a középpontba. Ne kelljen már a szüleidnek azzal foglalkozni, hogy gügyögjenek egy számukra (még) idegen gyereknek. Majd annak is eljön az ideje.

2021. márc. 19. 13:05
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem először vidd csak a párodat, és majd pár találkozás után a gyerekét is.
2021. márc. 19. 13:10
 15/37 anonim ***** válasza:
47%

Nem kell hazavinned, ha nem akarod!

A párod vajon miért akarja? Mért nem fogadja el a te döntésedet?

A te szüleidnek semmi köze a párod gyerekéhez!

Annak a gyereknek -jó esetben- van 4 nagyszülője, a te szüleid nem lesznek azok.

Valahogy úgy jön le nekem, hogy a pasi nem tud mit kezdeni a gyerekével és így két legyet üt egy csapásra, mert vele is lesz a gyerek, de nem neki kell vele foglalkozni.

2021. márc. 19. 13:14
 16/37 anonim ***** válasza:
25%
A gyerek kivel él ? Ha a pároddal, akkor illő lenne bemutatni őt is és semmi probléma nincs vele, ha eh az első alkalommal tortenik, amikor a párodat is megismerik.
2021. márc. 19. 13:17
 17/37 anonim ***** válasza:
19%

"Szeretem és elfogadom a gyermekét, de kicsit kavarognak bennem az érzelmek, hogy ugyanis annak a kisgyereknek az én szüleimhez semmi köze, hisz van neki családja."

Mondjuk ha ezt itt komolyan gondolod, akkor a kapcsolatotok is reménytelen.

2021. márc. 19. 13:19
 18/37 anonim ***** válasza:
44%

Nekem a pasi is elég furcsa, hogy már rögtön "tukmálná" rá a gyerekét a feleség közvetlen családjára.

Nem, első körben nem kellene vinni a gyereket, csak ha már a pároddal megismerkedtek, és ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fogadod el azt a gyereket.

2021. márc. 19. 13:26
 19/37 anonim ***** válasza:
35%
A páromat abszolute nem befolyásolja az anyja véleménye, így első perctől vitte az én gyerekemet mindenhova. Barátokhoz, anyjához, mindenkihez. Azóta is sajátjaként tekint rá. Szóval embere, családja válogatja.
2021. márc. 19. 13:28
 20/37 anonim ***** válasza:
44%
mivel semmi épkézláb érvem nincs ellene, én simán vinném a gyereket, és szülőként sem látnék benne rosszat, ha a lányom hozná magával ha olyan barátja lenne.
2021. márc. 19. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!