Párom gyerekét haza kell vinnem a szüleimhez bemutatni?
Elég új nekem ez a dolog, nincs ebben tapasztalatom. Páromat be szeretném mutatni szüleimnek viszont mindig kérdezi hogy a gyermeke is jöhetne-e?
Viszont úgy vagyok vele, hogy amíg őt sem ismerik, így nem szeretném őket gyerekestül lerohanni.
Szeretem és elfogadom a gyermekét, de kicsit kavarognak bennem az érzelmek, hogy ugyanis annak a kisgyereknek az én szüleimhez semmi köze, hisz van neki családja.
Szóval elvárható az, hogy nekem haza kell vinnem a kisgyermeket is a szüleimhez vagy ez lehet az én döntésem is?
Nem lehet, hogy a logisztika miatt kérdezte?
- Drágám, a hétvégén bemutatnálak a szüleimnek, mit szólsz hozzá?
- Jöhet a fiam is?
- Nem.
- Akkor halasszuk jövő hétre, mert ezen a hétvégén nálam van a gyerek.
Én sem vinném a gyereket elsőre.
Először ismerkedjenek a felnőttek kötetlenül, ha ott van egy kisgyerek nem lehet egy normálisat beszélgetni se, mert általában a gyerekek kerülnek be a középpontba. Ne kelljen már a szüleidnek azzal foglalkozni, hogy gügyögjenek egy számukra (még) idegen gyereknek. Majd annak is eljön az ideje.
Nem kell hazavinned, ha nem akarod!
A párod vajon miért akarja? Mért nem fogadja el a te döntésedet?
A te szüleidnek semmi köze a párod gyerekéhez!
Annak a gyereknek -jó esetben- van 4 nagyszülője, a te szüleid nem lesznek azok.
Valahogy úgy jön le nekem, hogy a pasi nem tud mit kezdeni a gyerekével és így két legyet üt egy csapásra, mert vele is lesz a gyerek, de nem neki kell vele foglalkozni.
"Szeretem és elfogadom a gyermekét, de kicsit kavarognak bennem az érzelmek, hogy ugyanis annak a kisgyereknek az én szüleimhez semmi köze, hisz van neki családja."
Mondjuk ha ezt itt komolyan gondolod, akkor a kapcsolatotok is reménytelen.
Nekem a pasi is elég furcsa, hogy már rögtön "tukmálná" rá a gyerekét a feleség közvetlen családjára.
Nem, első körben nem kellene vinni a gyereket, csak ha már a pároddal megismerkedtek, és ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fogadod el azt a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!